Tanimayanlar olabilir bu arada ozgur abiyi gecmek gecilmek onun icin sorun dill tamamen keyfine eglencesine gazlar adamin dibidir arabalarinizla ilgili aklinizda varsa bisey direk deneyin hirs yok tartisma yok sohbet muhabbeti cabasi saglikli stoc tsi![]()
Eğlencesine olursa olabilir, denemek amaçlı. Uygun bir zaman olursa neden olmasın ben kabul ederim
DSG 7mi, 6 mı?
Ankara'ya gelde 1200m. de ben senin moralini tekrar bi bozayım Özgür
Özgür'e acil E90-E92-F30 320d aranıyor...
Vagcilar burdayken soriyim
Raceland marka coil bulduk uygun fiyatli urun temiz ama sertlik yumusaklik ayari olmadigi icin herkez cok sekersin diyor... Gorus oneri ve deneyimlerinizi bekliyorum*
Golf5 ve jetta5 in coilleri ayni.
arac benzinli mk5 jetta
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Cuma ve C.tesi pek uygun olabileceğimi zannetmiyorum. Perş., pazar ve diğer günler olabilir ama.
F30'la denemem var 60-120 arası 1,5-2 boy açıyor neredeyse, 120'den sonra ben bariz yaklaşmaya başlıyorum 200'e kadar filan sonrasında 1 boy filan önde oluyor.
100-170 arası kafa kafaya 2 tarafta birbirine üstünlük kuramadı. Vites oranları çok uyumsuz olduğu için 0-200 deneyelim dedik. 3 denemede ilkinde telefonda konuşurken kesiciye girdim kaputum öndeyken geriye düştüm.
2. denemede ben geçtim. 3. denemede kafa kafaya idik. Benim kaput öndeydi ama ilerde ufak bi virajı içten aldığım için kafa kafaya diyorum. Öyle bitirdik denemeleri. Youtube'da videoları var.
Ben kalkış yapamıyorum lastiklerimin durumu yi değil ama 50 de roll yada yüksek hızlarda deneyebiliriz son hızda deneyebiliriz arkadaşın cooper s ini son hızda geçmiştim.
arasts61 pm attım telden cevap beklıyorum...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)