Kardesim deniz sakin olsa bile pek fazla kosulmuyo darlaniyo insan cunki eeniz seviyesi farki yani rakim 0 oldugundan ve toprak degilde su ustunde oldugumuzdan nem cok fazla oluyor...
Printable View
Kardesim deniz sakin olsa bile pek fazla kosulmuyo darlaniyo insan cunki eeniz seviyesi farki yani rakim 0 oldugundan ve toprak degilde su ustunde oldugumuzdan nem cok fazla oluyor...
Selam arkadaslar ...uzun zaman sonra hortlamıs olacak konu ama su an hındıstandayım...forumdan arkadasların tavsıyesı ıle px90 denen dalgaya sardım :D Ve usa da olan bır arkadasım vasıtası ıle setı orjınal olarak aldım... su an tam 1 ay gectı spor alt yapım oldugumdan su an kendıme ınanamayacak durumdayım bılgınıze...:D gayet yararlı ve faydalı ımkanım olsa resımde ekleyecektım degısımı gormenız acsından ama ımkanım yok...
tavsıye ederım arkadaslar...
36 olan kol 42
108 olan bel 96
104 olan kalca 95
ve karın kaslarımda barız bellırdı...baklava ın gobek out seklı :d
bende illegal yollardan aldim seti ama daha uygulamaya gecemedim :D 1 gayret baslasam cok iyi olacak, Tony amcam yapmis p90 serisini cok ovuyorlar?
px90 dediğiniz eğitim cd simi oluyor? varsa korsanlayalım hemen
Tony Horton p90 serisi diye geciyor, 4 farkli serisi var, icinde videolar, dokumanlar, tablolar, araclar filan var, standart (p90), master(p90m), extreme(p90x), extreme plus(p90x+) var. Torrent kullaniyorsak eger paylasabilirim 7gb gibi 1 boyutu var.
bende istiyorum p90x :D
nereden nasıl temin edebiliriz fiyat durumu nedir ?
lütfen yardım
edit link yasakmış
Torrentten aratinca cikiyor,yalniz ilk hafta hatta ozellikle ilk gun dikkat edin hele ki bu sicaklarda:)
En az 1 ay kaslarinizi ve vucudunuzu alistirmak icin calisin . Ben 1 gun denedim sonradinda gunlerce sakatmisim gibi gezdim .
P90m ile başlayın vucudunuzu esnetin daha sonra p90x e geçin denmiş genelde ?
indirmeye başladım hayırlısıyla
90 günü tamamlayan uygulayan bilen eden yokmu :D
1buçuk yıllık body geçmişim var , 6 aylık boks geçmişim var ama şuan eskisi gibi değilim.
yardım edecek biri varmıı :D
ciddi başlamak istiyorum temmuzda
buldum indiriyorum. ilgimi çekti. bi göz atalım
Beslenme programini nasil uyguluyorsunuz ? P90x in kendi progranmini mi yoksa baska bir turli mu
edit.. ozur dilerim :)
Kardiyo için makine dairesine şöyle 5 defa koşarak in çık yapın yeter diyorum :D
Beslenme programı nasıl olmalı ?
supplement gereklimi