Kardesim deniz sakin olsa bile pek fazla kosulmuyo darlaniyo insan cunki eeniz seviyesi farki yani rakim 0 oldugundan ve toprak degilde su ustunde oldugumuzdan nem cok fazla oluyor...
Kardesim deniz sakin olsa bile pek fazla kosulmuyo darlaniyo insan cunki eeniz seviyesi farki yani rakim 0 oldugundan ve toprak degilde su ustunde oldugumuzdan nem cok fazla oluyor...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Selam arkadaslar ...uzun zaman sonra hortlamıs olacak konu ama su an hındıstandayım...forumdan arkadasların tavsıyesı ıle px90 denen dalgaya sardımVe usa da olan bır arkadasım vasıtası ıle setı orjınal olarak aldım... su an tam 1 ay gectı spor alt yapım oldugumdan su an kendıme ınanamayacak durumdayım bılgınıze...
gayet yararlı ve faydalı ımkanım olsa resımde ekleyecektım degısımı gormenız acsından ama ımkanım yok...
tavsıye ederım arkadaslar...
36 olan kol 42
108 olan bel 96
104 olan kalca 95
ve karın kaslarımda barız bellırdı...baklava ın gobek out seklı :d
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
bende illegal yollardan aldim seti ama daha uygulamaya gecemedim1 gayret baslasam cok iyi olacak, Tony amcam yapmis p90 serisini cok ovuyorlar?
what goes around.. comes around..
Tony Horton p90 serisi diye geciyor, 4 farkli serisi var, icinde videolar, dokumanlar, tablolar, araclar filan var, standart (p90), master(p90m), extreme(p90x), extreme plus(p90x+) var. Torrent kullaniyorsak eger paylasabilirim 7gb gibi 1 boyutu var.
what goes around.. comes around..
bende istiyorum p90x
nereden nasıl temin edebiliriz fiyat durumu nedir ?
lütfen yardım
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Torrentten aratinca cikiyor,yalniz ilk hafta hatta ozellikle ilk gun dikkat edin hele ki bu sicaklarda![]()
En az 1 ay kaslarinizi ve vucudunuzu alistirmak icin calisin . Ben 1 gun denedim sonradinda gunlerce sakatmisim gibi gezdim .
P90m ile başlayın vucudunuzu esnetin daha sonra p90x e geçin denmiş genelde ?
34 TE 3516
90 günü tamamlayan uygulayan bilen eden yokmu
1buçuk yıllık body geçmişim var , 6 aylık boks geçmişim var ama şuan eskisi gibi değilim.
yardım edecek biri varmıı
ciddi başlamak istiyorum temmuzda
34 TE 3516
Beslenme programı nasıl olmalı ?
supplement gereklimi
34 TE 3516
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)