msn adresımı vereyım ordan atayım olurmu.. halil.efe@hotmail.com
Printable View
msn adresımı vereyım ordan atayım olurmu.. halil.efe@hotmail.com
herşey kafanın içinde biter, unutursan dökülme de azalır.
sigara, alkol, uykusuz hayatın varsa istersen ibrahim tatlises gibi saçın olsun, dökülür.
kaygısız biri olmak gerekir, kaygı, stres bırak saçı, tüm vücuduna zarar verir.
bir de sorunlu 106 gti çok pis saç döker :D
mevsim değişikliklerinde normalden fazla döküldüğünü ancak o dökülenlerin yerine çıktığını okumuştum , muhtemelen öyle bişeydir bence
bu yaşlarda normal gibi geliyor benimde baya döküldü açıldı ama takmıyorum :)
fazla takma kafaya ;)
Bence seni adam gibi dinleyecek bir doktora git. Kan ölçümlerin yapılsın ne var ne yok ortaya çıksın. Ama telaş yapma.. Ailedeki erkeklerin saçları ne durumda?
alakası yok hocam bunlarla.. tamamen genetik.. yapacak tek şey FDA onaylı ürünlerle dökülmeyi durdurmak. veya saç ekimi.. dışarıda yaşayan alkolik evsiz ama saçları fırça gibi olan birçok insan gördüm ben... :)
"Rogaine (minoxidil) and Propecia (finasteride) are the only hair loss medications with FDA approval."
ne varsa kellerde var boşver takma kafana :D
ailemde bi babamda önlerden açık ve babamın 40 sonra dökulmus abımde tık yok mankem gıbı adam butun genler bana gelmıs heralde bırazda hormonlardan heralde bugun gıttım doktora yıne receteye yazdırdı aklına gelenlerı en son bn dedım hocam kan testı yaparmısınız dıye sacıma baktı genetık dedı ama hayırlıs bakalım . Bundan snrakı hayat felsefem kel erkek sexi erkektir :)
yaa boşver kılla tüyle uğraşmayı ne demişler
benzini shell den akılı kelden alacan
sen sacım dökülüyor diye kafana taktıkca saçın dökülecek (haa dökülse ne olur hiçbişey ; bu arada kel değilim ve kendimide teselli etmiyorum)
:D
Biotin hap (kesinlikle kimyasal değil biotin maddesi ve b vitamini var, gnc de flnda var ama en iyisi medobiotin marka olan) artı bioxin şampuan. Ankaranın en iyi dermatologlarından birinin kontrol sonucu bana önerdiği ikili.
peki kepek için öneriniz varmı saçımı yıkadıktan sonra bile kepek oluyor. siyah giyemiyorum kar yağmış dağ gibi geziyorum :)
Dışardan yaşayan adamların parası yok, dolayısıyla kaygısı da yok :) bu oldukça etkili..
kimileri de kafayı yemiş saçı çıksın diye böbrek hastalarının kullandığı ilaçlar dahil, bir sürü ilacı kullanıyor, bilmiyorki ilerde erkekliği bitecek.. allah akıl fikir versin.. bir ara doktor bana ürolojik sebepli prostagood diye bir ilaç verdi, 2-3 gün kafayı yedirtti ilaç, uyku bırakmadı, halüsinasyon dahil vardı.. tabi bıraktım kullanmayı , sonra araştırdımki yurdum gençliği bu ilaçta saç için etken madde var diye alıp kullanıyormuş... :soru:
sac ekımı yaptırmıs bırı olarak kesınlıkle tavsıye etmıyorum.. para tuzagı sadece... tavsıye edecegım tek sey Ünite sistemi.. yaptırdım anında goruntu kafam rahat mevcut saclarım bıle dokulmuyor artık.. kafaya takacak bısey yok artık cunku gayet memnunum.... yas 26 eve ılk geldıgımde annem oglum dersler nasıl gectı dedı.. lısedekı halıne gerı donmussun dedı mutluyum yanı :)
bu kellık basa bela:) ben tam 4 sene ugrastım ama sonuc aynı genetık olunca onune gecemıyorsun... ama hıc bı sekılde hap kullanmadım guvenıp ınanmıyordum haplara cunku bende arastırdım erkeklık hormonunu öldürdüğünü. hatta kadınlık hormonu salgıladıgını amaç kadınların sacları dokulmedıgı ıcın ıstısnalar var tabı bu yuzden kadınlık hormonu salgılıyormus bu tur ılaclar...