iyi duruluyorum ılık suyla yıkıyorum syoss şampuan kullanıyorum.demekki şampuandan yapıyor.ama biomen kullandım aynı head and shoulders,elseve kullandım aynı içten bir sıkıntı var diye korkuyorum birde kaşıntıda oluyor. :confused:
Printable View
Konu sahibi arkadaşa tiroid kontrolü yaptırmasını tavsiye ediyorum.
finasteride para tuzağı mı? güldürme beni hocam. ben bu işin neredeyse piri oldum. saçlarımı finasteride sayesinde kaybetmedim.. eski günlerdeki gibi korkmadan geriye doğru taramamı sağladı.. kullanmadığın hap hakkında yanlış yorum yapma bence.. ben diğer kolpa ürünlerin (biomen, bioxcin, biotin, saw palmetto, çinko, Faboa 101d vs vs) çoğunu kullandım asıl onlar para tuzağı.. ;)
ben artık bu konulara yazamıyorum :D
buğün kan testi sonuçlarına doktor baktı b12 vitamin eksikliği çıktı baska bişi yok dedı.çinko hapı losyon sampuan gıbı bır çok sey yazdı her seyın hayırlısı bakalım en basta stres yok stres den uzak durmak gerekıyor yoksa olan saclarda dökuluyor bır arkadas tirod kontolu demıs nasıl yaptıra bılırım bu testi
Dayı sakinleş tamam vaka yaşanmasın...
Bioxin işe yaramıyor diyemem , bende sorun yokta , yakın arkadaşımda dökülme sorunu vardı...
Doktor bioxin önerdi , düzenli kullanıyor serumlarını vs.. toparladı eskiye göre tabiki tamamen düzelmedi...
Kardeşim o ilaçların hepsini kullandım serumlar bioxsinler hiç biri bi işe yaramıyo bu genetik bi durum dökülücekse önüne geçemessin ilk zamanlarda benimde çok moralim bozuluyodu ama aştım artık tam kelim sürekli kazıtıyorum seni beğenen asla saçın için beğenmiyiyor bunu sakın unutma alışmaya çalış bence saygılar.
soner nickli arkadaş belliki saç dökülmesi yaşamış kafaya takmış ve çok araştırmış benim gibi bende 4 yıldır proscar 2 yıl minoxidil kullandım minoxidil ilk 3 aydan sonra dökülmeyi kesip 5 6 ayda saç çıkartıyor zaten saç dökülmesiyle ilgili sitelere bakarsanız çok kişinin saçının çıktığını görürsünüz ama kiminde 1 yıl kiminde 2 yıla kadar uzayabilir bu sürede etkisini kaybediyor ama 2 yıl iyi bir süre bence daha sonra geriye kalan tek ilaç finasterid yani proscar propecia dilaprost hepsi aynı ki kullanılan 1 mg dedikleri kadar ağır bi yan etkisi olsa 5 mg kullanan prostat hastaları şimdiye tahtalı köyü boylamıştıki kullanmadan önce doktora defalarca sordum sadece kullanan kişilerin %2 sinde cinsel isteksizlik menide azalma yaptığını söyledi ve ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra yan etkilerin kalktığını söyledi ki bende isteksizlik falan yapmadı 4 senede sadece menide azalma yaptı oda 2 gün içmeyince normale dönüyor bu 2 ilacın yanında illa para vericekseniz h vitamini (biotin ) alın gerikalan palavralara para ödemeyin ne şampuan nede herhangi başka bi ilaç çok araştırırsanız gerçekten bioxcin gibi ilaçların zerre kadar işe yaramadığını görürsünüz yada kullanırsanız anlarsınız bu yazdıklarımı saç mezoterapisi yaptırmak isteyen arkadaşaya yazdım burdada yazıyorum yanlış anlaşılmasın bilmişlik yapmak için değil gerçekten saç dökülmesi nin zor ve moral bozucu olduğunu bildiğim için ve boş işlerle vakit kaybetmesini istemediğim için yazıyorum
propecia kullandım 4 5 ay.. hem pahalı meret hem de yan etkileri bi garip :) iktidarsızlık gibi bi porblem yaşatmasa da, hani arabanın depo dolu olur, hava güzel evde napıyosun çık dışarı der arkadaşların da yok abi ya evdeyim ben çıkasım yok dersin ya.. öyle bi isteksizlik hali oldu bende.. bi de psikolojim bozulmuştu sürekli denemek zorunda hissediyodum kendimi "çalışıyo mu acaba hala, ya bozulursa lan?" diye..
proscar ı da 5 e bölüp içmeye güvenemedim her yerde aynı olduklarını okumama rağmen.. eeh dedim bıraktım.. hiçbişey kullanmıyorum saçı kısa kestirin daha çok görünüyo :) dökülecek saç kafada durmaz ayrıca takmayın boşverin :) 10 seneye daha da gelişir illaki bu saç ektirme işleri ektiririz napalım
valla benimde patır patır dokuluyor bıraktım gitti bide onlamı uğraşıcam :D