bende bu ilacı 5 gün kullandın sürekli baş ağrısı yaptı sonra bıraktım, arkadasima hediye ettim![]()
bende bu ilacı 5 gün kullandın sürekli baş ağrısı yaptı sonra bıraktım, arkadasima hediye ettim![]()
Bugun 8 inci gun 1000 mglik doza gectim izlenimlerimi anlatayim
Bunyede inceden yorgunluk ve uyku hali var normalde 5-6 saat uyku uyuyan insandim su aralar 8 saat uyku bile kesmiyo arada ofiste sekerleme yapiyorum. Onun disinda ergenlikde bile sivilce cikmamisdi bende su aralar 3 5 sivilce cikti bitanesi bildigin irinaydi
İstah acici bi etkisi var asiri bi tatli yeme istegi oldu bende ama ofisten baska bi arkadasla ayni gun basladik ondada bulanti yapti.
Hafiften gaz yapiyo ama bagirsak hareketlerinide duzenliyo ayiptir soylemesi hergun ayni saatte tuvalete cikar oldum eskiden cok duzensizdi.
Ruyalar fena cok fantastik her gece erotik esintiler var ama kamyon devrilmedi henuz fragman tadinda. Sadece erotik olarak dusunmeyin ruyalari dun gece bi kabus gordum uyandiimda balkon kapisindaydim. Allahtan kapiyi acmadim donla cok pis rezil olurdum evde zemin katta zaten
Asil etkilerine gelirsek ciddi anlamda sigara icme istegini kesiyo bi bucuk iki paket winston soft gibi sert bi sigara icerdim su an max yarim paket iciyorum oda tiksine tiksine bitiremiyorum sigarayi cogu zaman. Zorunluluktan iciyo insan mesela uyaninca icmem lazim diyorum iciyorum yada yemekten sonra mutlaka icmeliyim diye dusunuyorum.
14. Gun birakacima dair cok kesin bi inancim var cunku su an cidden sigaradan keyif almiyorum. Bu kadar etkili olacaini dusunmuyordum ama gercekten 21. Yuzyilin en onemli medikal bulusu olabiliryan etkileri kiminizde daha etkili ortaya cikabilir ama yinede buna takilmayin sonucta sigaranin size verdigi zararin yaninda hic birsey degil o etkiler.
Gercekten birakmayi dusunen varsa yarin ilk is gitsin alsin siz icmiyosaniz bile ananiza babaniza alin iciyolarsa. Birakmak istemeseler bile tiksinicekler sigaradan...
Everyday I ** çapuling...
yarın sabah ilaca başlıyorum...allen carrın kıtabının pdf'ini nereden bulacağız link var mı?
Bugün 15. gün sigarasız ikinci günüm.
Sigara isteği arasıra geliyor ama öyle aşırı bi istek yada sinir durumu olmuyor. Sadece aklına geliyor bir an onuda başka birşeyle ilgilenerek kolayca aklınızdan uzaklaştırabiliyorsunuz.
Yan etki olarak rüyalar aynen devam. İnanılmaz iştahım açıldı herşeyin tadı daha keskin gelmeye başladı. Aşırı bi acı ve tatlı yeme isteği var. Geçen rüyamda Acılı menemen yaptım o kadar detaylıydı soğan doğrarken gözlerim bile yaşardı![]()
O uyku hali ve uyuşukluk geçti. Bulantı başağrısı filanda olmadı hiç.
İlaç gerçekten mucize gibi birşey![]()
hemen hemen mart sonu falandı sanırım bende bıraktım diyeli Allaha şükürler olsun o günden bu yana gidip kendime bi paket sigara almışlığım yok
arada bir jantmaxta özelliklebi iki dal sigara içerim o günden bu güne bi bikaç dal toplasan 1 paket anca yapar
hiçbir sıkıntım sorunum aramam taramam yok bi dal içtim başlarım falan gibi bi durumda yok gayet rahatım![]()
6. gün bilgilendirmesi yapayım bende...ilaca başlamadan günde yaklaşık 25-30 adet içiyordum yaklaşık 10 senedir.
ilacı aldığım ilk gün 6, sonra 5,sonra 4, sonra 3 derken...bugun altıncı gün sabahtan beri 2 adet içtim daha da içmem...umarım bu ilaç işe yarar...bazen ciddi anlamda canım istiyor...dün akşam bildiğin kriz geldi ama atlattım bir şeklide. kafada bir şeyler varken sıkıntı yok sigara aramıyorsun ama boş kaldığında anında istek geliyor...
bu arada rüya olayı bende olmadı henüz..her akşam hevesle yatıyorum ama şimdilik pek bi numara yok...
olum o rüya olayı beni çok rezil etti evli barklı adam düşünsene yaw
ben ilaç kullanmadım bu arada dediğim gibi akciğer kanseri bi hastayı ziyaretim sonrası bıraktım
devamlı sattıgımız bı urun
cok kısıde faydası oluyor ama yan etkılerıne dıkkat edın özlliklede kalbı cok zorluyor
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Valla bende rüyalar tam gaz devam 1 gecede çeşit çeşit rüya görüyorum her türlü korku gerilim fantastik konulu konusuz
İlginç olan libidoda bi azalma var rüyalara ragmen kamyon devrilmedi henüz. Günlük hayatta pek düşünmüyorum. İlacın bi etkisi olabilir. Tipik antidepresan yan etkisi.
Kimsayal bir ilaç ile sigarayı bırakmaya çalışmak yapmayın gözünüzü seveyim,
Alın Allen Carrın videosu sabah kalkın 1 saatinizi ayırın sakin kafaya izleyin 3 gün iradenizi kullanın
Sigarayı Birakmanın Kolay Yolu ( Allen Carr ) ( Türkçe ) (Tam Versiyon) - YouTube
bugün 12.gün bitiyor sigarasız , hiçbir ilaç kullanmadım , hiçbir video izlemedim , hiçbir yazı dahi okumadım. Sadece kendimi 1 haftadır şartlamıştım sigarayı pazar son gün içicem diye. Şimdilik çok güzel gidiyor , evde arkadaşlarda içiyor , alkollu ortamdada engelledim kendimi , artık canım eskisi kadar istemiyo zaten . Bu arada 7 yıldır sigara kullanıyordum. Ev arkadaşlarımda deniyor ama bırakamıyorlar , ama onlarda azalttı. Günde 1.5 paket içen ben bıraktım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)