adı üzerinde çin malı bu araçlar güvenlik olarak ne bekleyebilirsin ki.
eski çift kabin nissanın da adını değiştirmişler 30.000 e satıyolar.. ikinci el nissan olanını alırım 20.000e
..::: DFM :::..
direk konuyla ilgili değil ama genel oalrak ucuza güzel kaliteli şeyde olur sadece sıfır olmaz ikinci el olur gerekirse 10 yaşında olur ama o 10 yaşındaki kaliteli şey bile sıfır üretilen kalitesiz şeyden 100 kat iyidir her açıdan hatta teknolojik açıdan bile..
çinmalı üretilen şeylerin çoğu şu anda kaliteli markaların 5-6 yıl önceki 10 yıl önceki teknolojileri genel olarak çinlinin kendi arge si yok büyük sermayelerin büyük markaların eski teknolojilerini satın alıyorlar böylece büyük markalar ellerindeki eski makinalar v.b hibe ediceklerine paraya çeviriyorlar...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yok çin de olupta fabrikası olan büyük markalar şirketlere lafım yok sadece made in china çinlinin kendi yaptığı mallara karşı alerji gibi yaramaz bence işin açıkcası aman aman![]()
11 12 milyara sıfır alınan arabadan ne hayır beklersın...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
zaten o yabancı markaların fabrikalarının başında hep gene yabancılar var kalite kontrolünden tutunda depolamaya kadar adamlar çinlileri çalıştırtmıyorlar onlar sadece çindeki ucuz iş gücü ve vergi amortismanlarındaın faydalanıyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
herkes yorum yapmışta bu aracın hızı kaçtı kimse net bir bilgi vermemiş. şasenin eğilmesi öyle 50-60 km ile eğilecek kadarda kolay değil. 70 le önümde giden bir dfm kamyonet yandan kamyona girmişti ve bu kadar hasar oluşmadı, hızının çok daha yüksek olması gerekli...
yazık insan canı bukadar kıymetsiz işte insanlar bu arabaları alıyolar da anca bazı şeyleri başlarına gelince anlıyolar
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
kaza kaç km de olmuş, kime neye çarmış belli değil, aracın nasıl kalitesiz ilan edilebildiğini anlayamadım,
gürsel ben halen gördüğüm kaza ile kıyasladığımda bunun hızın aşırıya kaçtığını düşünüyorum, markayı savunmuyorum ki zaten nefret ettiğim bir marka sadece aklıma takıldığı için irdeliyorum.
60 km hızı küçümsemeyin arkadaşlar.. crash testler 60-65 km ile yapılıyor.. Bakın herkesin hastası oldugu civic e neler oluyor 60 km de...
Edit: 40mph miş.. 64 km.. (Frontal impact takes place at 64kph (40mph), . )
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
nette gezerken gördüm.şahini gercekten bu hale getirdiyseDfm 1,3 kamyonet 43500 - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 82831126
Allah korusun.
ucuz etin yahnisi...
birde aylarca parça bekle paranla rezil ol. hiç mi düşünmüyor bu insanlar ? yazık
Allah ne veriyosa hayırlısını versın kimseye vermesin böl kazayı belayı![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)