o günde verilir tabide yağ oranı ve diyet spor olayı çok sağlam olmalı diye düşünüyorum , starda bi program var zayıflıyorlar falan 2 ayda 40 kilo veren var![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
güvenilir olmadığını duymuştum , bilmiyorum şahsen ama doğru olcağını sanmam tahminidir ..
evet kardio olarak baya iyi görünüyor fakat diyetde önemli ..
bende aynı sorun var yapacagın seyler bol bol su iç günde 2-3 litre gece bir sey yeme
meyve suyu vb. seylerden uzak dur çayda şeker kullanma tuzu azalt
sigarayı bırakınca bunlara cok dalıyorsun 6 kilo verdim böyle spor yok hemde![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
tabi böle şeyleri yapınca kafadan başlıyor kilo verilmeye![]()
Noldu naptınız durumlar nedir ?
Ben bu konuyu okuduğum zamanlarda 90kg gibiydim, sonra evlendim 2-3 ay geçmedi 100e dayadım kiloyu..
Diyetisyene gittim anlattım durumu, bi programa basladık, 4 ayda 17kg verdim. bu haftalarda 7x li kg lar görüyorum artık tartıda.. extradan elimi kaldırmadan sadece sağlıklı beslenerek..
Kilo vermek için spor yanlış bence..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ben elli kere yazıldım spor salonuna ama gitmedim, hatta oturduğum apartmanın altında var parasını verdim gene gitmedim.
Bence bisiklet mantıklı bi piskelet alıcam sonra florya yeşilköy sahil sahil dolaş hem gezmiş hem spor yapmış hemde zayıflamış olurum diye düşünüyorum ama acaba doğrumu düşünüyorum ?
hatta olayı geliştirip bisiklete speed meter bağlama imkanım olursa 0-100'ümü bile ölçerimdahada detay yapıp deneme talebinde bile bulunabilirim
edit: belkide şuan siz vücut yarışmalarına katılıp oralarda adonis gösterisi yapıyorsunuz ya da vücut yapmış hatta ihtiyarlayıp yaptığınız kaslar sarkmış bile olabilir konu hort olmuş o zaman ben gidim.
salon en mantıklısı ama uzak olursa üşeniyo insan,ortamda önemli motive olmadan zevk alınmıyo,müzik şart,azim şart,disiplin şart,mehmet abinin dediği gibi beslenmeyi düzenlemek lazım,sporu da yardımcı olarak ve fit kalmak için yapmak lazım,ben 2 aydır diyet ve spor yapıyorum 10 kilo verdim,hiç aç kalmıyorum sık yiyorum az yiyorum,diyet bisküvim var kepekli hem normal öğünlerde hem ara öğünlerde ekmek niyetine onu yiyorum,canım istemediği halde su içiyorum yudum yudum kendimi zorlamadan.
Dunlop Sapphire koşu bandı var, isteyen olursa 300e veririm.
Bantı yırtılmıştı temizlikçi yüzünden, 200 lira falan maliyeti varmış toplamda 500 eder.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Salona git gel üstünü değiştir duş al vs... 45 dakikalık bi idman 2.5 saate yayilabiliyor. Ama evde 1 saatte işlem tamam. ( şahsi düşüncem )
BESYO mezunuyum, bu isin eğitimini almış ve surekli kilo alip veren biri olaraktan hem teorik hemde uygulama yaptım.... Butun diyetlerin özeti şudur 3 beyaz (un, tuz, şeker,) ve yağdan uzak durulmalı. Spor yaparken nabız eşik degeri diye adlandırdığımız bir nabız seviyesi vardır. Eğer ki siz nabiz esik degerini bulmadiginiz taktirde günde 5 saat yürüyüp 100 km yol bile alsanız hic bi faydası olmaz. Nabız eşik degeri hafif tempolu jogging denen koşu stili ile yakalanır. Kosu bandı yada bisikletle yapacağınız idmanda ilk 20 dakikada karbonhidrat rezervleri tükenir ve vücut otomatikman yağ yakımina geçer. Kat kat giyinip terlemek kişiye sadece sıvı kaybı yaşatır, arti olarak terle birlikte vucuttaki bazi degerleri mineralleride atarız.
Az yemeli sık yemeli, genelde protein ağırlıklı yenmeli, ekmegi kesip makarna,pilav, patates gibi karbonhidrat iceren gidalar tüketilmemeli...
Bu dediklerimi uygula sağlıklı olarak haftada 1.5-2 kg verirsin. İdeal kiloya ulaştıktan sonra ya yemeye dikkat etmeli Yada haftada 2 defa sporu devam ettirmeli.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Salona git gel üstünü değiştir duş al vs... 45 dakikalık bi idman 2.5 saate yayilabiliyor. Ama evde 1 saatte işlem tamam. ( şahsi düşüncem )
BESYO mezunuyum, bu isin eğitimini almış ve surekli kilo alip veren biri olaraktan hem teorik hemde uygulama yaptım.... Butun diyetlerin özeti şudur 3 beyaz (un, tuz, şeker,) ve yağdan uzak durulmalı. Spor yaparken nabız eşik degeri diye adlandırdığımız bir nabız seviyesi vardır. Eğer ki siz nabiz esik degerini bulmadiginiz taktirde günde 5 saat yürüyüp 100 km yol bile alsanız hic bi faydası olmaz. Nabız eşik degeri hafif tempolu jogging denen koşu stili ile yakalanır. Kosu bandı yada bisikletle yapacağınız idmanda ilk 20 dakikada karbonhidrat rezervleri tükenir ve vücut otomatikman yağ yakımina geçer. Kat kat giyinip terlemek kişiye sadece sıvı kaybı yaşatır, arti olarak terle birlikte vucuttaki bazi degerleri mineralleride atarız.
Az yemeli sık yemeli, genelde protein ağırlıklı yenmeli, ekmegi kesip makarna,pilav, patates gibi karbonhidrat iceren gidalar tüketilmemeli...
Bu dediklerimi uygula sağlıklı olarak haftada 1.5-2 kg verirsin. İdeal kiloya ulaştıktan sonra ya yemeye dikkat etmeli Yada haftada 2 defa sporu devam ettirmeli.![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)