Yavv cok yakıo denıo bu rx8 ler acaba ne kadar yakıyo ki ??
Biri 2 biri 4 biraz düşünmek lazım hangi amaçla kullanılcak![]()
yerınde olsam 335 alırdım çift turbo miss
rx8 cunku hem arabanin tarzi ve hemde motorrunun farkliligi.
Tabi bunlar benim kriterlerim
74 model sehpa...
2 aracıda bende çok beğeniyorum.Fakat temiz bir s2000 nerden baksan 80 liradan aşağı değil.patlaklarına 2005-2006 modellere 50-70 lira bandında geziyor.Kaldıki temiz s2000 bulmak kolay değil ,hadi buldun istenen fiyatı duyunca dudağın uçukluyor.
Ben her dakika ralli yapmayacağım ,tipi hoş olsun , spor gözüksün , rollden rolle koşmayacağım , aracımda her zaman 3. ve 4. kişiye yer olsun diyorsan RX-8.Diyeceksinki RX-8 çok yakıyor e sende bunu heralde istanbul trafiğinde dur kalkda kullanmayacaksın.Trafiğin olmadığı vakitler , haftasonları yada geç saatlerde süreceksin.Şehir içi kullanıma gelmez yani RX-8.Gerçi S2000 de öyle.Şu da bir gerçekki hangi birimiz spor aracımızla hergün trafikte yüzlerce kilometre direksiyon sallıyoruz.
Bence unutmaman gereken önemli unsur koltuk sayısı.S2000 ile 3 kişi bir yere gidemezsin.
Bekarsan
Boyun 183 ve alti ise
Kilon 95 ve alti ise
Ruhunda bir asilik ve farkli olma istegi var ise
S2000 al!!
Aksi durumlarda ne alirsan al![]()
Alacağın aracın kullanım maliyetleri senin için önemli ise iyi hesapla yalnız benzine takılma, ne kadar km yapacağını iyi hesapla. Özellikle kasko bedellerine bak, ayda 2 tane s2000 pert haberi çıkıyor burada bilmediklerimiz hariç. Senin alacağın bir s2000 ile kasko şirketinin sigorta yapacağı bedel arasında ciddi bir fark olacak, ayrıca 45.000 lira değerinde sigortalanacak bir araca 4-5 bin lira kasko bedeli ödeyebilirsin...Herkesin kriteri benzin sadece ama bunları yazan çizen yok![]()
japonyada 2001 e kadar satılan Rx-7 satılsaydı turkiyede de , bu karşılaştırmaların hiçbirine gerek kalmasaydı
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)