User Tag List

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
267 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: mazda rx8 mi yoksa honda s2000 mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte ben S2000 e sığamıyorum hem de 2000 senesinden beri. O zaman 100 kilo değildim sen düşün. Sığabilseydim S2000 sahibi olmuştum. Bu arada evet Rx8 4 kişilik diyenlere sesleniyorum hiç arkasına oturmayı denediniz mi. Önde kısa biri oturmuyorsa arkada oturmanın imkanı yok. Oturma pozisyonu çok iyi değil ve direksiyonu gerçekten kalitesiz. Uçuk rakkamlar vermediğin sürece yürümüyor. S2000 yol tutmuyor diyenlere de söyliim kullanmasını bilirsen S2000 çok iyi yol tutuyor. S2000 in pistte çıkardığı dereceye RX8 yaklaşamaz.
    IN BOOST WE TRUST

KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende s2k diyorum zevk işde.

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazan 101 cikişiyim bir yorumu dahi okumadım ama 100 kişide s2000 al demiştir,mazda al diyen sadece vergisi için yöneltmiştir seni rx8 ze.......

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esikibin..

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki s2k !!!!

demokena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimisi konfor demiş kimisi yakıt demiş yav. arkadaşlar ztn bu aracı alan kişilerin genelde 2. arabaları da var. hafta sonu kullanıyorsunuz. genelde trafikde olmuyorsunuz. ikiside zevk . adralin dolu. ama s2000 ayrı bir şey.
    Fc BARCELONA
    and no camp

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    rx8 4 kapı hafta içi hafta sonuda kullanıma gelir..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumda sorulmayacak soru bu. Vti lar bile evo, sti, m3 lerle kiyaslandi ki s2k ya rx8 cok basit kalmis m5, gtr fln olmaliydi.
    ümraniyede anket yapsan tofaş şahin mi , Vw polo mu diye tofaş oyları alır goturur Burda da honda alır doğal olarak.Git ingilterede sor S2000 mi Rx-8 mi diye 5 tane oy alırsa S2000 iyidir Keza avrupada da öyle... Ama turkiye honda satısının agırlıklı oldugu bir yer oldugu için normal. Birkaç sene önce ingilteredeydim... Araç fotografı cekmeye cıkıyoruz arkadaşla... Sokak başı mx-5 (nerdeyse her sokakda) , supra , skyline , rx-8... s2000 yok.. kaç tane sattıysa artık.. 2 ayda toplam 2-3 s2000 ya gordum ya gormedim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümraniyede anket yapsan tofaş şahin mi , Vw polo mu diye tofaş oyları alır goturur Burda da honda alır doğal olarak.Git ingilterede sor S2000 mi Rx-8 mi diye 5 tane oy alırsa S2000 iyidir Keza avrupada da öyle... Ama turkiye honda satısının agırlıklı oldugu bir yer oldugu için normal. Birkaç sene önce ingilteredeydim... Araç fotografı cekmeye cıkıyoruz arkadaşla... Sokak başı mx-5 (nerdeyse her sokakda) , supra , skyline , rx-8... s2000 yok.. kaç tane sattıysa artık.. 2 ayda toplam 2-3 s2000 ya gordum ya gormedim.
    Nerede aradığına bağlı.

Euromeet 2009 « UK S2000 Owners Club
    IN BOOST WE TRUST

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2000'i 190 - 195cm 5 140-150 Kilo kullanan iki kisi var bu forumda...

S2000'in direksiyonu birinin bacaklarinin arasina sikisiyorsa, o adam arabadan inmeden kalp krizinden hayatini kaybeder, oyle bir bacak dunyaya gelmedi daha...

S2000'in tentesi sikinti cikardigi gibi, Rx8'in arka kapilarida sikinti cikarabilir, bagaj kapagi dusebilir...

Ne ?

Hic arka kapisi bozulan, bagaj kapagi yola dusen Rx8 duymadiniz mi ?

Bende 2 gun sonra tentesi bozulan S2000 gormedim..

Ben alici mantigi ile dusundugum gunlerde ikisi arasinda kalmamistim...

-------------------------------

S2000'in maliyetini hesaplarken kaskosundan, bozulmayan tentesinden bahseden siz, Rx8'in yakitinin yanina birde yag masrafini eklemeyi neden unuttunuz ?

Yag'i bedavayami aliyorsunuz siz ?

-------------------------------

Man S2000'in agirlik dagilimi kotu olabilir

Ama bununki degil...

Ayrica;

Rx8'de artik 50:50 degil !
    honda s2k yağsız mı çalışıyor?

hadi birde s2k piyasasının normal olduğunu söyleyin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    rx8 ingilterede satar tabi adamlar millet çoluk çocuğunu taşıyor binek 4 kapı araba diye pazara manava gidiyor arabayla bizde spor ağırlıklı kullanılıyor..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8in yakit bakimindan cok buyuk dezavantaji var yag degisimininde diger araclardan en az 2 kez daha sik yapilmasi gerekir ve sentetik yag disinda yag kullanamazsiniz.. ayrica hemen her gun gazlayip devir donmesi gerekir ki kurum baglamasin ..
    kisaca rx8 yakit konusunda caninizi sikar..
    Bana gore gereksiz bir arac ne spor araba ne aile arabasi boyle aralarda biseyler ama cok cok iyi bir tasarimi var.
    s2000de 70-80 k lira verilecek araba degil bence baska araclara yonelin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede aradığına bağlı.

Euromeet 2009 « UK S2000 Owners Club
    O kadar olsun abi largest meeting diyor toplamda " 227 adet " S2000 gelmiş ve tüm avrupadan gelenler bunlar Neyse ya bu tabi 2 aracında birbirinden üstün oldugunu göstermez.. sadece basta arkadaş e burda anket yapalım sonucta hangi aracın iyi oldugu ortaya cıkar gibi bir mesaj yazınca , bende anketle aracın iyi olup olmadıgı ortaya cıkmaz anlamında iş buraya uzadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rx8 ingilterede satar tabi adamlar millet çoluk çocuğunu taşıyor binek 4 kapı araba diye pazara manava gidiyor arabayla bizde spor ağırlıklı kullanılıyor..

Tamam oda doğru ama ingilterenin en çok satan spor aracı mx-5 dir.. minnacık içi dışı ) Demekki sırf cocuk tasımakla alakası yok.(rx-8 de ayrı etkisi var tabi) Sadece ingiltere değilki avrupada öyle.. Ama kesinlikle 4 kapı olması cok buyuk etken.. canını yediklerime bak )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam oda doğru ama ingilterenin en çok satan spor aracı mx-5 dir.. minnacık içi dışı ) Demekki sırf cocuk tasımakla alakası yok.(rx-8 de ayrı etkisi var tabi) Sadece ingiltere değilki avrupada öyle.. Ama kesinlikle 4 kapı olması cok buyuk etken..
    ben rx-8 e pek spor araç gözüyle bakamadığım için görüntüsü şekli öyle olsada yukarda arkadaş güzel yazmış ne tam spor ne tam aile iki arada ama kötümü değil kendine ait bir tarzı havası varki araçların birbirinin kopyası olarak üretildiği bu devirde bu çok güzel bir özellik araca kendine has bir kişilik karakter katıyor..

s2000 ile bence katogorileri ap ayrı bir insan s2000 mi rx8 mi diyorsa bana göre konuyu açan arkadaşım için yazmıyorum genel olarak diyorum ne istediğinide bilmiyordur.. s2000 nin olayı tarzı segmenti klassmanı belli rx8 in belli.. onuda zaten konunun başında doğan cabrio al diyen bir arkadaş anlamış güzel bir tii yapmışda sanırım kimse anlayamadı..

mx-5 e gelince mx-5 bana göre spor araç değildir keyif aracıdır ingilizler keyfine düşkün insanlardır onlarında o yanını severim mx-5 in satması doğaldır hastasıyız aşığıyız mx-5 forever diyoruz mx-5 amerikanın gelmiş geçmiş en çok satan roadstarıdır.. dünyada en çok satış yapmış roadstardır.. mx-5 başka bir olay keyif zevk onun havası kendine has bir karakteri var.. imkanım olsa düşünmeden alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben rx-8 e pek spor araç gözüyle bakamadığım için görüntüsü şekli öyle olsada yukarda arkadaş güzel yazmış ne tam spor ne tam aile iki arada ama kötümü değil kendine ait bir tarzı havası varki araçların birbirinin kopyası olarak üretildiği bu devirde bu çok güzel bir özellik araca kendine has bir kişilik karakter katıyor..

s2000 ile bence katogorileri ap ayrı bir insan s2000 mi rx8 mi diyorsa bana göre konuyu açan arkadaşım için yazmıyorum genel olarak diyorum ne istediğinide bilmiyordur.. s2000 nin olayı tarzı segmenti klassmanı belli rx8 in belli.. onuda zaten konunun başında doğan cabrio al diyen bir arkadaş anlamış güzel bir tii yapmışda sanırım kimse anlayamadı..

mx-5 e gelince mx-5 bana göre spor araç değildir keyif aracıdır ingilizler keyfine düşkün insanlardır onlarında o yanını severim mx-5 in satması doğaldır hastasıyız aşığıyız mx-5 forever diyoruz mx-5 amerikanın gelmiş geçmiş en çok satan roadstarıdır.. dünyada en çok satış yapmış roadstardır.. mx-5 başka bir olay keyif zevk onun havası kendine has bir karakteri var.. imkanım olsa düşünmeden alırım

Evet kardeşim aynen bende baştada dedim zaten aslında rx-8 ve S2 farklı katagoriler.S2000 nin rakibi Mx-5 olması lazım , Mx-5 başka bir dünya zaten kapı koluna kurban oldugum

EminOnR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç düşünme bence s2000

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RX8 yağ masraflarından bahsedilmiş 17.000 km den beri kullanan olarak o konuya açıklık getireyim. 5 litre dexelia yağ 105 tl civarı olması lazım. 5 litre yağı devamlı devirli kullanan birisi olarak 5000 km boyunca yani iki bakım arasında ekleyerek bitiremiyorum. 4 litre falan anca ekliyorumdur, 5000 km de 80 lira gibi bir yağ maliyeti var, 10.000 km de de 160 lira yapar. Ki gazlanmayan bi araçta bu yağ kullanımı çok daha az olacaktır, 120-130 lirayı geçmez 10.000 de. S2000 de de az miktarda da olsa yağ ekleniyor, ayrıca sentetik yağlar minerallerden daha pahalı. Hiç yağ eklemediğimizi bile farzetsek arada 10.000 km için 120-150 lira arası bir maliyet çıkıyor, milletin dert ettiğine bakma yani matematiğini yapınca lafını etmeye değmeyecek rakamlar oldugunu görüyorsun...
    Ayrıca yağ değişimlerinde dediğim gibi sentetik yağ koyan araç daha masraflı bir servis görmüş oluyor, bunu unutmamak lazım. o aradaki 100 liralık fark daha da kapanıyor...Ben yetkili serviste bakıma 230 lira gibi bir para veriyorum . 10000 km de bir veriyorsun bu parayı aslında. Ben hassas oldugum için kitapçığında yazdığı gibi 10.000 de değil 5.000 de gidiyorum o ayrı...

beskazalıoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wankel hakkında bilgin yoksa hiç alma zaten Aksine çok kolay tamiri ve motor olarakta makul fiyatı. Ustasıda var herşeyi var, serviside iyi biliyor hepsi rivayet bayadır koşturuyoruz tabuları bir nevi yıktık istanbul içindeysen 13 mayıs Rx-8 buluşmasına gelirsin detayları severek anlatabilirim.
    ozaman rx8 alırsak ilk seni bulucaz nasıl olsa başında var istanbuldada çözülmeyen bir şey yok sanırımbuluşma nerde olucak bana mesajla bildirirsin istnbulda bnm eski rx8 ci emir koç diye bir arkadaşım vr belki tanırsın buluşmalardan şimdi yeni FORD MUSTANG aldı bilebirsin belki onunla konuşup gelebilirim teldende konuşuruz hem arabalara bakmya gelesim vr istanbula

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)