geçen seferki gibi olursa ben kendime bi piknik sepeti yapim yani öle gelimm bu arada 27. kim lan? :D geldimi ki o
Printable View
geçen seferki gibi olursa ben kendime bi piknik sepeti yapim yani öle gelimm bu arada 27. kim lan? :D geldimi ki o
Evet şu an itibari ile indi uçaktan şahsiyet :) Gelecek o da.
Bu sefer tabak menü değil olm.Torklu insanlara göre menü işte ,açık büfe 150 çeşit var.
1.Murtii (murat) -S14
2.Mechanix (mustafa) -S14
3.killererkan (erkan) -S14
4.sword (murat) -S14
5.blackened (aras) -S13
6.yeşil (emre) -S14
7.AssymeTRix
8.Doğuş
9.DeDe
10.Jan
11.T-Keiichi -AE86
12.Melih
13.Şukru
14.K24 (çagrı) -Accord
15.ba2 MX-5
16.Nismo tato (rafi abi ) -350Z
17.integra type-r (halil abi ) -Integra
18.jdm civic siR (salih) -Si
19.eg deniz -Si
20.getzR (birtan) -Getz
21.osimen34 -S13
22.ThUnDeRbErK (Berk) -Civic
23.gorke (gorkem) -S13
24.Gürkan -S14
25.Burak -S14
26.BestSx -S14
27.Faruck -S14
28.Eren -S14
29.i-ilker Civic
30.SerCy -Alfayla gelmiyor
31.Onurdestan -320ic
32.Tugral -CRX Vti
33.Haluk -Civic
34.Gökanoluk da gelir heralde
35....
yarisi gelsin oda yeter sana :D
Sana ne olm düdük , sen gelemiyon diye kuruntu etme :D
Oh 20 tane SX olacak , galeri gibi.Yabancı forumlara foto koyup çatır çatır çatlalatacam.Yemekte yemiş olunacak tıkabasa, herkesin yanakları pembe pembe çıkıcak fotoğraflarda.Biraz kıçımız donar belki ama 6 ay sonra fotolara bakınca "iyi etmişiz süper etmişiz" diyecek herkes.
mustafa ben alfayla gelmicem :)
Tamam düzelttim. :D
mekan sahibi zannımca bu pazardan sonra işi bırakır =)
Napim ben yapmayınca herkes evde oturuyor mayışık mayışık.Bende değişiklik olsun istiyorum herkes için.
bende istanbula dönebilirsem o vakte kadar gelirim :D
avrupa yakasından gidecek olanlar yani yolu bilenler varsa :D bi yerde buluşsak kalabalık olunca kuvvet dogarmış :)
musticim benim enjektörler sürekli işiyor durduramıyoruz, sanırım yokum, listeyi apdeyt et dude :)
parçaaların tamamı gelmedi arabayı bırakmadım. bi ihtimal gelebilrim :)
ancak şöyle bi durum var meteoroloji kar yağışlı diyor.
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...legend/HKY.gifKAR YAĞIŞLI
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...rkiye.aspx?g=4
Ben hemen açıklama yapayım hava durumu ile ilgili.Kar yağsada çığ düşsede buluşma iptal edilmeyecektir arkadaşlar.İsviçrede yada isveçte olsak toplantı yapamazdık o zaman biz.Her türlü hava koşulunda biz ordayız.Hava yüzünden gelmezseniz vallahi arkanızdan konuşuruz :)
BULUŞMA HİÇBİR HAVA ŞARTINDA İPTAL EDİLMEYECEKTİR ARKADAŞLAR !
valla bgn 2,30 saat yolda buzların içinde kaldım.. pazar günü sabah 8de işten çıkıp gelicem.. lastiklerimin telleri gözüküyo, sıfır lastiklerm, açıkçası paramda yok :d (sponsor aranıyor), çok fazla uykumda olacak ama pazar günü gelicem..