geçen seferki gibi olursa ben kendime bi piknik sepeti yapim yani öle gelimm bu arada 27. kim lan?geldimi ki o
geçen seferki gibi olursa ben kendime bi piknik sepeti yapim yani öle gelimm bu arada 27. kim lan?geldimi ki o
Evet şu an itibari ile indi uçaktan şahsiyetGelecek o da.
Bu sefer tabak menü değil olm.Torklu insanlara göre menü işte ,açık büfe 150 çeşit var.
1.Murtii (murat) -S14
2.Mechanix (mustafa) -S14
3.killererkan (erkan) -S14
4.sword (murat) -S14
5.blackened (aras) -S13
6.yeşil (emre) -S14
7.AssymeTRix
8.Doğuş
9.DeDe
10.Jan
11.T-Keiichi -AE86
12.Melih
13.Şukru
14.K24 (çagrı) -Accord
15.ba2 MX-5
16.Nismo tato (rafi abi ) -350Z
17.integra type-r (halil abi ) -Integra
18.jdm civic siR (salih) -Si
19.eg deniz -Si
20.getzR (birtan) -Getz
21.osimen34 -S13
22.ThUnDeRbErK (Berk) -Civic
23.gorke (gorkem) -S13
24.Gürkan -S14
25.Burak -S14
26.BestSx -S14
27.Faruck -S14
28.Eren -S14
29.i-ilker Civic
30.SerCy -Alfayla gelmiyor
31.Onurdestan -320ic
32.Tugral -CRX Vti
33.Haluk -Civic
34.Gökanoluk da gelir heralde
35....
Sana ne olm düdük , sen gelemiyon diye kuruntu etme![]()
Oh 20 tane SX olacak , galeri gibi.Yabancı forumlara foto koyup çatır çatır çatlalatacam.Yemekte yemiş olunacak tıkabasa, herkesin yanakları pembe pembe çıkıcak fotoğraflarda.Biraz kıçımız donar belki ama 6 ay sonra fotolara bakınca "iyi etmişiz süper etmişiz" diyecek herkes.
mekan sahibi zannımca bu pazardan sonra işi bırakır =)
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Napim ben yapmayınca herkes evde oturuyor mayışık mayışık.Bende değişiklik olsun istiyorum herkes için.
avrupa yakasından gidecek olanlar yani yolu bilenler varsabi yerde buluşsak kalabalık olunca kuvvet dogarmış
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
parçaaların tamamı gelmedi arabayı bırakmadım. bi ihtimal gelebilrim
ancak şöyle bi durum var meteoroloji kar yağışlı diyor.
KAR YAĞIŞLI
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...rkiye.aspx?g=4
Ben hemen açıklama yapayım hava durumu ile ilgili.Kar yağsada çığ düşsede buluşma iptal edilmeyecektir arkadaşlar.İsviçrede yada isveçte olsak toplantı yapamazdık o zaman biz.Her türlü hava koşulunda biz ordayız.Hava yüzünden gelmezseniz vallahi arkanızdan konuşuruz
BULUŞMA HİÇBİR HAVA ŞARTINDA İPTAL EDİLMEYECEKTİR ARKADAŞLAR !
valla bgn 2,30 saat yolda buzların içinde kaldım.. pazar günü sabah 8de işten çıkıp gelicem.. lastiklerimin telleri gözüküyo, sıfır lastiklerm, açıkçası paramda yok :d (sponsor aranıyor), çok fazla uykumda olacak ama pazar günü gelicem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)