Ben dun kontratli one x sordum 24 ay 163 tl dedi hemen kactim (:
Biraz daha ucuzlasin alcam gibi.
Printable View
Ben dun kontratli one x sordum 24 ay 163 tl dedi hemen kactim (:
Biraz daha ucuzlasin alcam gibi.
yanlı değil aslında ama S3 daha bi hoşuma gittiği için daha fazla öneriyorum ... one X i önermedim kimseye mesela , bakın beğenirseniz alırsınız dedim .. S3 ü öneriyorum gönül rahatlığıyla .. hatta ben dün aldım 2-3 saat sonra abim de gitti aldı :)
kontratlı almamaya yeminliydim yaşadığım bi sıkıntıdan ... telefonun 2000 TL olduğunu varsayarsak 2 senede 400 TL gibi bi fark oluyor sadece ve ayda 250 şer mb da internet var .. gayet cazip geldi ..
iphone paketleri dışında diğer telefonların kontratları hiç mantıklı değil 100-200mb internet için 24 ay aynı firmaya bağlı kalmak kotu bence :D
iphonede ki gibi 4gb internet yanına dakikalar mesajlar falan versele 160 liraya alınır :D
Ekran kalitesi konuşuyor başkada birşey demiyorum :D
Bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünüyordum , S3 un çıkması iyi oldu :)
Biraz ucuzlasin , istifade edelim :)
valla ilk başlarda büyük falan demiştim ama bugün canlı canlı görünce anladım ki çoook güzel çok kibar note ile alakası yok gerçekten çok güzel
Bugün bende teknosada kurcaladım biraz ele oturuşu, menü geçişleri kamerası falan baya iyi.. Satan arkadaş 5tane geldi geldiği gün bitti dedi..
Ayak üstü tespit bu kadar oldu :D Mavisi gelsinde bol taksitli bi yerden alalım bizde :D
Yurtdışı olup uluslar arası garanti olan cihazlarda bozulma durumunda garantiyle alakalı bi sıkıntı olurmu acaba bi telefoncudan alıcam cihazın yurtdışı olduğunu ve garantisinin uluslar arası olduğunu söyledi bi problem çıkabilirmi garanti konusunda ? Yada imei siyle alakalı bi problem çıkabilirmi ? İlk defa yurtdışı bi cihaz alıcam elimizde patlamasın durup dururken :D Önceki postlarda yazıldımı hatırlayamadım.
Teşekkürler bi arayıp öğrenicem. Mesela yurtdışından bizzat getirip kullanırken samsung Türkiye garanti konusunda neler yapıyor ne gibi destek verebiliyor. Aslında vodafone dan alıcaktım ama 300 lira gibi bi fark olunca düşündürdü. Peki imesiyle alakalı problem çıkabilirmi ?
arka kapağı sorunlu biraz araştırırsan yani beyazı alıp arka kapağını değiştir anlamında yazmadım
mavilerin arka kapağı sorunlu oda sadece rengi ile bir sıkıntı var üretim hatasız hali ile 3-4 haftaya piyasaya surmeye çalışıyor samsung
google de 1-2 arama yaparsan daha detaylı bilgiye ulaşırsın
telefonu aldığın yer Avrupa'daysa 1 yıl garanti veriyorlar diye biliyorum
konu içinde sorıyım bu turkcell vodafone ve avea nın ipad kampanyası var ama sanırım hepsi 2 sitelerine girdim numara vermemişler yani ipad2 mi ipad3 mü.. bir bilgin varmı turkcell ve vodafone un kampanyaları gayet uygun 250mb internet paketi alınırsa 2 yıl tahhadütlü 32gb lık 79-89 tl arasında ipad3 ise alınabilinir neticede ben makine için alıcam içindeki internet paketinin pek önemi yok.
vodafonede 3. nesil var 32gb 4g için
250mb internet ile 79x24 şekline normal fiyatına geliyor aslında ama faturada başka eklenti varmı onu sorup oğrenmek lazım
aveada en duşuk 1 gb olduğundan pahalıya geliyor
turkcellde 32gb 4g 250mb internetle 89x24
zaten şuan cihaz ortalama 1800tl civarında oyle çok bi geçirmeyok 3g kullanılmayacaksa eğer