Şimdi tasarım tam istediğim gibi değil ama Galaxy S3'ümü alsam yoksa Motorola Razr Maxx olanı mı alsam bilemedim. Çok uzun zamandır almam gerekiyordu ama artık mutlaka akıllı bişi almam lazım.
Printable View
Şimdi tasarım tam istediğim gibi değil ama Galaxy S3'ümü alsam yoksa Motorola Razr Maxx olanı mı alsam bilemedim. Çok uzun zamandır almam gerekiyordu ama artık mutlaka akıllı bişi almam lazım.
vay arkadaş yaaa insanı telefonundan soğutuyorlar.
şimdi 2 3 hafta önce samsung NOTE almıştım bu ne zaman çıktı yaw :( satıp s3mü alsam napsam ya ??????
s2 nin değer kaybedeceği kesin, note için nolur bilemem :) ama s3 ün çıkış fiyatı da önemli bi etken olcak tabi.. Yurtdışı fiyatı 1000-1200 lira civarları olursa note da bence baya bi değer kaybeder..
Kocaman eşşek kadar telefon bu ne ya. Telefon dediğin zarif olur küçük olur cepte çok yer kaplamaz,sevmedim.
Alıp almama konusundaki kararımı Apple'ın hamlesi belirleyecek :)
Bari bunu taahutlu vermesinler de ele ayaga dusmesin cebinde 5 tl yok iphone4s var eskiden evkur mahvetmisti simdide taahut
iphone 5'i bekliyoruz :)
Ekranın boyutuna çok büyük diyenler, internette rahat gezinti yapabilmek, zevkle full hd video izleyebilmek vb. işler için bence ekran boyutu gayet tatminkar ve normal.
Birkaç sayfa önce ekranın s2 ile karşılaştırmasını koydum, bir göz atın, abartılacak kadar fark yok gerçekten :)
Çok beğendim öncedende iphonedan çok severdim ama bu sefer iphone 5i beklemek lazım iphone 3 ile 4 arasındaki farktan daha çok fark olacağına eminin iphone4 ile 5 arasında :) çünkü bu telefona rakip olması için çok çalışmaları lazım
detayını ogrendım arkadaslar ..
sats fıyatı 2700 tl olacak eylul 1 den ıtıbaren stantlarda... note almak en mantıklısı
s3 un fıyatları dussun o zaman alırız dıcemama o zamanda s4 surerler pıyasaya
Valla yurtiçi yeni çıkan telefonlar artık 2 bin lira üstünü görüyor hep, ya 2.el beklenecek yada yurtdışı :) Fiyatların düşmesi ara ara olan "iyi" kampanyalar harici pek mümkün olmuyor, s2 1 ay öncesine kadar hala 1500-1600 liradan satılıyordu..
Cok buyuk apple dan sasmam en onemli sebebide daha kibar olmasi.ve bana kalirsa ios basarili bir isletim sistemi
Samsung Galaxy SIII Sim Free Smartphone - 16GB - Pebble: Amazon.co.uk: Electronics
1450 lira, gayet iyi :) Abd veya uzak doğuda daha da uygun olabilir bile :)
neden köşeli yapmazlar ki tasarımı kötü bence özellikler fena insanı ikilemde bırakıyor
5 gelsin bakalım :D