Eski bir Apple kullanıcısı olarak S3 Hardcore olmuş :)
Printable View
Eski bir Apple kullanıcısı olarak S3 Hardcore olmuş :)
Türkler değil, dünya koşuyor peşinden iphone un.. Çok sebebi var bunun için de.. Sana saçmalık gelen başkası için olması gerekendir.
Türkiyedeki fiyatların yüksek olmasının sebebi Apple ın kendisi değil, vergilerdir.
Ha Apple kendisi de çok pahalı satıyor dersen, o konular stratejik konular işte.. Sana göre pahalı olan bana göre eder fiyatı, başkasına göre çok uygundur. Sen samsung la kıyaslarsın pahalı dersin, bir başkası vertu ile kıyaslar, iyiymiş fiyatı der.. Bakış açısı olay tamamen..
reis sen SAP cimisin :D 2001 yılından beri ömrümü törpüledi benim bu SAP :D
99 yılında Türkiyede SAP ye geçen ilk firmalardan biriyiz abi şimdi çözüm ortağı çok olsada ilk seneleri bi düşünürsen sadece SAP türkiyeden destek almaya çalışan biri olarak çok çektim çokkk :D
Techturkey üyelerinin çoğu "SAP" zaten geçen gün üye olan kızın konusundan anlaşıldığı gibi :D
hala 5800 kullanıyorum bunumu alsam :D
E63 varken. Peh. :D
stewe reyiz yaşasaydı ios 5.2 de bizde iphonlarımı wireless'dan şarj ederdik :(
inadına iphone :(
internet sitesinin biri ön sipariş alıyor 16 gb, 2300tl.
12.06.2012'de stoğa girecekmiş.
Schumi doğru söylüyor :)
yazılım değil donanımsal bir konu o..
Kasa nın değişmesi gerek.. Tüm atraksiyon tüm numara kasada :)
İş kablosuz şarj ise buyrun.. Çok atla deve değil bu iş.. Millet amma büyüttü..
Bir tane case takıyorsun cihaza bitti gitti..
http://desmond.imageshack.us/Himg850...jpg&res=medium
Google da kablosuz şarj diye aratın milyon tane markanın bu aksesuarından bulursunuz.. Samsung sadece bunu kasa olarak kullanıyor o kadar.. Ha güzel bir şey mi? Evet..
iphone önce şarzını düzeltsin sonra samsung'a rakip olsun :)
vtec gti kavgalarına dönmesin şu telefonlarda:)
Iphone'da güzel alet s2 ve s3'de.
Tamamen kişisel seçimler ve kullanım tarzlarına göre tercihler değişiyor.
Samsung'un bu şekilde bir tasarımla çıkmasının sebebi Apple ile gelecekte dizayn patentleri yüzünden mahkemelik olmamak istemesi. Apple da teknoloji patenti alana kadar tasarım patentleriyle sağa sola saldırıp şekilcilikle müşteri kapmaya çalışıyor. Şekille uğraşıp kasa satmaya çalışana kadar teknolojiye abanıp onların patenti peşinde koşsa keşke, biz de daha hızlı gelişen telefonlar görsek piyasada... O yüzden inadına samsung :)
iphone dan çekilen bir resim üzerine geçen masada geçen muhabbet
-kanka b.toothu açta şu resmi bi at
*iphoneda o tarz olaylar yok anca mail atabilirim
-ohooo ozaman ne z.ime foto çekiosn bize atamıcaksan:D
*cık cık cık
bi tek elması eksik
ıphone'da sevmediğim noktalardan biride çektiğin fotoğrafın tarih vs bilgisini telefon içinden göremiyorsun
işle alakalı mağazalarda çok fotoğraf çektim göstericem şu şu tarihte diye ama yok sade fotoğraf var
göstersene kardeşim detay bilgisi hangi gün saatte çekilmiş