Neme karşı hava geçiren malzemeden olsun. Full naylonvari olanlar suyu-su buharını geçirmiyor, arabada koku ve pas yapıyor....
Printable View
Neme karşı hava geçiren malzemeden olsun. Full naylonvari olanlar suyu-su buharını geçirmiyor, arabada koku ve pas yapıyor....
arkadaşlar bnm arac güneş altında yatiyo buda aracın boyasına gözle görülür derece etki ediyo acaba biraz fazla versek güneşte aracı koriyacak bir branda veya baska bi çözüm bulabilirmiyiz gölgeye çekmekten baska :) çünkü aracın durdugu yer bakımından neryee çekersen çek onu açık bizim semtte büyükderenın ustu bilenler vardır direk güneşteyiz yane :) ??
arkadaşlar bana ferrari lerdeki gibi üzerinde logo olan kumaş örtü lazım araç kapa garajda yalnızca üstünü örtme amaçlı istiyorum nerede yaptırabiliriz böyle birşey
Pufi marka-model olarak mı satılıyor universal mi?
Eğer marka model ise 306gti için var mıdır acaba? netten baktımda bulamadım ya.
ne gibi farklı birşey güneşin altında yatan aracı korumak için ne yapmalı brandadan baska ?? sarsammı bezle felan 6 gun güneş altında araba farlar sarıya döndü
Yokmu bilen yau?
yağmurlu havalarda branda çekemiyecekmiyiz yada bir yöntemi varmı mesela yağmur yağıyor parkettim brandayı çekicem yağmurun bitip zeminin kurumu olması lazım brandayı örterken
Ankara'da kalıtelı branda nerden bulurum ?
askere gideceğimden araba en az 5 ay açık otoparkta durucak kış ayında brandalayıp bıraksam sıkıntı olurmu ?
branda demeyin bana :D çaldılar geçen hafta .......ler :ofk: