Gecmis olsun pert arac kaza yapsa onemli degil fakat temizlerim basina bu sekilde olaylar gelince insanin ici aciyor
Gecmis olsun pert arac kaza yapsa onemli degil fakat temizlerim basina bu sekilde olaylar gelince insanin ici aciyor
Cok yazık Olmuş.
Baps.
UG nin videoları izliyodum, sağlamdıda.. Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum umarım arkadaşta ciddi bir hasar yoktur..Bu tip kazalardan ders almak lazım.. Sonuçta alkol bize herzaman bitek güzel kafa ve keyif vermekle yükümlü değil, kansız bunlarada sebep olabiliyo eğer kendimizi frenliyemiyorsak... Bide şu meşhur, " bişey olmaz abi ben iyiyim kullanırım bi sıkıntı yok.." lafı ahh ahh.. Çok geçmiş olsun..
ig: erayender
Geçmiş olsun.
yazık olmuş makinaya..üzücü...
Kaza yapanlara geçmiş olsun, güzel arabaydı yazık olmuş....
yazıyı okuduğumda bir 206 kullanıcısı olarak çok üzüldüm. gerçekten çok güzel ve diri bir araçtı.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
telefondan girip yazmştm fotoları göremeden, şimdi gördmde artk dikiş tutmucak vaziyete gelmş bide görünmeyen alt tarafı var aracınciğerini sökmüşler kısacası
ne kadar satmış olsamda özdeşdiğim bu zamana kadar en sevdiğim aracım olmuştu.böyle olması üzücü alkollü olması dahada üzücü.cana gelmemeside sevindirici olmuş..
Üzücü UG En sevdiğim 206 GTilardan biriydi geçmiş olsun arkadaşlara
Peugeot Sport
arabayı kemal kardeşten ben gelip almıştım kaza yapan arkadaşa.. gerçekten içime sine sine aldım arabayı ve geldikten sonra 3bine yakın masraf ettik.. fakat çok uyarmama rağmen dikkat etmedi görkem.. önemli olan canlarına bişey olmaması daha da önemlisi başkalarının canına bişey olmaması.. kendisi kapı komşum olur yıllardır. arabayı ne zorluklarla alındığını ben biliyorum.. çaresizlik adama 12 binde istettirir 20 binde Allah kimsenin başına vermesin .. muhtemelen kendisi yaptırır aracı.. arabanın başına gelip kaç para teklif edenleri ben biliyorum.... yorum da yapmak istemiyorum..... hemde hiç istemiyorum...