3 yarım kokorec 30 midye rekorum var ustune 3 soda![]()
midye candır yayemek sonrası arkadasla 180 tane yedık (orta boyuttakıler) Sımdıde en bol lımonlusundan canım cektı varya
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
@istanbul kasımpaşa
şimdi 50 kuruşa şatılanlardan 50 tane yerim diye iddaya girerek 93 tane yemiştim dahada yiyecektimde bırakmıştım. bulantı ağrı fenalaşma olmamıştı.![]()
Caddebostan da mardin li bi çocuk var onunkiler güzel bence.Rekor olayına gelince 60 tane yedim ama ölücek gibiydim iddaa için o kadar yedim.Bide geçen sene caddebostanda 5 arkadaş tezgahı kapatalım dedik midyeci bize doğru geliyodu bizde sahil kısmında oturuyoruz bizden öncede 3 kız oturuyodu onların önünde durdu kızların 2 si yedi ufak ufak işte biri durmak bilmedi kız yerken 100 dedi artık bıraktım dinlemeyi
ondan sonra 5 dk daha yedi bizede kol saati kaldı
![]()
bira ve midye ferhat ile şirin,kerem ile aslı,leyla ile mecnun,caner ile tülin,zeki ile metin, bülent ile ersoy gibi ayrılmaz ikililerdir her daim.sayıyısı yiyen kişinin işkembe büyüklüğüne göre değişir.afiyet olsun![]()
Ciddi rekorlar varmış forumdamidye kokoreç ikiliside bir başka olur midyenin önce yenmesi şartıyla
@mustu abi sen direk min 100 diyerek bir rekor kırdın bence![]()
midyenin ölçü birimi adet değil, tepsidir![]()
varmı kçekmece avcılar beylikdüzü tarafında güzel bildiğiniz midyeci. bu konu beni mahvetti valla bütün gün midye düşündüm![]()
6 yarım kokorec sonuncusunu yarısını bırakmıstım 30 miye ustune bnm hayvanlık rekorum eve giderkende muz yedik![]()
İlker G.
didimde bi 60 adet üstü yemistim güllük körfezinden cıkıyormus midyeleri ciddi anlamda yediğim en iyi midyelerdi![]()
yanlız midenin midyeyi eritemediğini söler büyüklerim göbek yapmaya katkısı çokmuş buda ayrı bi dert![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)