2 tertip mis tertip
4 tertip *** tertip![]()
Güzel zamanda gidiyosun, acemiliği güzel havalarda yaşamak iyidir. Kış geldiğinde zaten alt devrelerin gelmiş olacağından mevcut bir kalorifer yanında yerini almış olursun![]()
2 tertip mis tertip
4 tertip *** tertip![]()
Güzel zamanda gidiyosun, acemiliği güzel havalarda yaşamak iyidir. Kış geldiğinde zaten alt devrelerin gelmiş olacağından mevcut bir kalorifer yanında yerini almış olursun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
2tertip gidipde ısparta gibi biyere düşen varsa gitmesin sakın1tertip gitmemize rağmen götümüzden ter attık 2leri düşünemiyorum
![]()
almayın silüsü o gibi durumda 1buçuk ay sonra gider alırsınz devre kaybı gider 28gün babalar gibi acemiliği yapar geçersiniz![]()
herkese iyi dilekleri temennileri için çok teşekkür ederim sağolun
valla ankarada askerlik çok zor diyolar gözünüzü korkutmak gibi olmasındapsy_dreams : Benimde Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Etimesgut Ankara. ZPT şöförü çıktım. 26 Mayıs' da birliğime katılacağım hepimiz hakkımızda hayırlısı inşallahallah kolaylık versin hepimize
Jandarma isen Şöför oLma tavsiyemdir.
Şöför de Olursun
Nöbette Tutarsın.
Temizlik de Yaparsın.
Çarşınada zor çıkarsın.
Salak Salak Komutanlarla Zmn Nasıl gececek die düşünürsn
En guzeli ol er nöbetini tut devriyene çık kafana göre sorumluluğun yok hiç mi diilse.
Hepimizinki kolay geçsin inşallah, son 5 aydır gidecem artık diye yırtınıyorum kısmet Mayıs aynınaymış. Nereye gidersek gidelim alışık olduğumuz tüm hayat düzeni bir günde değişiyor ilk başlar zor gelecek elbet ona da alışırız insallah
Genelde çevremdekiler Mamak olmadı ya şanslısın diyorlar bakalım nasip kısmet, biraz içim rahatladı![]()
VectraGT 16v
Mamak'da kesiciye sokuyorlar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
mamakda yemın torenıne gttk aralıkta askerler soguktan tek tek bayılmstı acayp bıyerdı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sen çok kilo vermişsin bende orada yaptım aralık 2009 da girdim şubat 2010 da çıktım aynı yolları yürüdük birde çok beter bi kış vardı o sene 3 ay ıslak gezdik orada yağmurdan kardan tipiden. oraya gidene Allah kolaylık versin. timde kaçıncı adamsın?
sana güzel taktikler veriyim
artık çavuşu talimgahı fln yok oranın, 23 kişilik tim çıkarıyor. dağıtımda o 23 kişi aynı yere gidiyor ayrılmıyor ve timin eğitimi; arama tarama pusu kovalama faliyetleri gönderildikleri yer hep doğu güney doğu gittikleri birliklerde motorlu tugaylar taburlar ama yanlış anlamayın motorlu diyince araç yok timdekilerin kıçında motor var ondan öyle geçiyor birliğin ismi 30-40-50 km ye kadar yayan intikal
crueli benden iyi anlayan çıkmaz sanırım şimdi (son 4 sene içinde orada yapanlar hariç )
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)