1.6 dci motorlar gelmiyecek maalesef
1.6 dci motorlar gelmiyecek maalesef
tebrikler renault
bu zaten fluence z.e nin tanıtım günleri değilmi.. araya renault funlarınıda sıkıştırmışlar sadece..
yazılacak çok şey var tabi , ama aklıma gelen ilk cümleyi yazıyorum.Şu elektrikli fluence i sağlam denilebilecek bi araçla roll da çok merak ediyorum.
Elinize sağlık güzel bir yazıydı.
özellikle sizi kutlamak isterim inanılmaz ve çok özverili biçimde anlatmışsınız yaşadıklarınızı :)
böyle bi organizasyonu gerçekten bekliyolarmış renocular bence tam yerinde olmuş :)
megane rs trophy de inanılmaz güzelmiş
o aracın rollundan ne olucak maksimum hızı 135km 120 yapar yani menzili desen 160 km oda zaten son sürat gidersen düşer 80-100 km ye.. o şarj hesabıda 80-90km sabir hız hesaplarına göre yapılıyordur eminim..
bu arada elektirkli araçda 1880 den beri var :) öyle yeni bir çağ falan değil yani :) ve renaultunun ilk elektrikli seri üretim yapdığı aracı fluencede değil clio electrique dir yıl 1994 . :)
ama buluşma harika olmuş tebrik etmek lazım organizyonu yapanları..
Güzel ve eğlenceli bir gün geçirmişsiniz. Orada olsaydım keşke de renault sport serisinin satış politikası hakkında konuşabilseydik.
Gerçekten çok eğlenceli bir güne benziyor. Pist gününe denk gelmeseymiş, ve siz de konu açtıysanız ben görmedim, ki galiba açmadınız, Clio RS'ler de gelirdi çok kişi katılım güzel olurdu tabi kişi sayısının sınırı yoksa..
kişi sınırı malesef 30 kişiydi. bu tanışma etkinliğiydi. sonraki etkinlik büyük olacak.
Gerçekten etkinlik çok güzel olmuş.
Sizinde ağzınıza sağlık büyük bir özenle bütün günü anlatmışsınız orda olmasakta yaşamış gibi olduk :icon_tup:
Bundan sonraki daha geniş çaplı organizasyonlara katılmak isterim açıkcası..
Helal olsun, Renaultcular icin guzel gelismeler :)
Renault sport hayranı olarak tebrik ederim istanbulda olsaydım ve tek kapı renault 11 imi satmasaydım aranızda bulunmak isterdim,sizinde emeğinize sağlık çok güzel anlatmışsınız günü :)
Gokhan ellerine saglik.
Gercekten guzel ve keyifli bir gundu Ethem Genim'in hos sohbeti ile gunu kapattik. Gelen herkesin ayagina saglik.
Bu arada Z.e. tanitim gunune araya fanlar sıkısmadi. Fanlar icin yapilan etkinlikte araya z.e sıkısti:)
z.e. ye ayrilan vakit 1 saat bile yoktu belki. Sabah 10:00 da kahvalti ile baslayip 17:00 gibi toplu foto ile biten bir gune z.e. tanitim gunu demek komik olur:)
Bu arada model megane hediyeleride cok ince bir dusunce.
tşkler eren aynen öyle oldu ze ye 1 saat bile anca ayrıldı gerisi hep trophyler eğlenceler yemekler gazlamalar. güzel bir gündü.
org. çok keyifli ve dolu dolu olmuş belli. benim merak ettiğim sizi nerden buldular ya da sizin böyle bi telebiniz mi oldu? yazı da atladıysam kusura bakmayın
Etkinlik sonunda genel bir sikayet homurtusu vardi.
Arabayi sattirip rs trophy aldirirlar adama. o kadar borc ode ode bitmez gibi homurtar:)
Herkes bence mest oldu. Begenmedim diyen zannetmiyorum ki olsun.
bu arada yeni scenic te fena degil yani:)
biz zaten renaultfanıyız. fanclub topluluğu yani. bi şekilde iletişim kuruldu. mustafa abide fanımızın başıydı onunda büyük emeğiyle maisinde sosyal etkinliklere artık eğilmesiyle konuştuk ettik bu toplantıyı ayarladık yani. ilk sefer için yönetici tanışması babında limit koyuldu 30 kişilik. güzel gelişmeler oldu. artık renault severlerle çok daha fazla etkinlikler olucak.
mangal buluşmasından tutunda renault fabrika gezisine kadar. hatta clio 4ün ilk tanıtımınada sanırım davetli olacakmışız.
beni unutmayn:D