çok güzel bi organizasyon ama haberim olduğunda kota doluydu :)
çok güzel bi organizasyon ama haberim olduğunda kota doluydu :)
günümüz müthiş geçti ve bu sadece bir günün başarısı değil bunun için çok uğraş verdik ve dahada vermeye devam ediyoruz . organizasyon bununla sınırlı değil devamıda gelecek ve bu sadece tanışma organizasyonuydu .
Çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeğinize sağlık sizin de; paylaştığınız için teşekkürler.
Bu arada servislerin "Renault Sport" araçları hakkında yabancı araçla karşılaşmış gibi davranmaları da trajikomik olmuş.
güzel ilerleme olmuş
elektrikli aracın kaput altı falan muhabbetide gereksiz olmuş zaten tv de gösterilmişti kaput altı ayrıca sahip olan bir kişi var o araca
aynen 55 bin lira falan diyolar sanırım fiyatına
renault trophy ile destan yazdı r26r gibi bir versiyonu düşünemiyorum bile.. renault coştu bir kere durdurmak zor...
evet erhan kota doldu tr için dünyada 500 adet trophy var bizdekilerle beraber zaten. ingiltere renaultsport un en tutulduğu ülkelerin başını çeker onlara 50 araç kota verilmiş.
tr ye 2 araç kota var. diğer 3ncü olan 250 lik normal rs in sarı rengi. yiğit yurt dışından kendi getirdiği için şuan 3 trophy oldu tr de.
ancak söylediğim gibi artık türkiyeye gelecek satılacak olan her 250 lik yeni megane rsler artık 265 hp. trophy gibi tek tuşla sport moda geçince 265 normal moda geçince 250. ve rs monitör bu gelicek olanlarda da var. temiz saklamalık trophy sadece yiğitinki olucak malesef.
renaultun elindekileri bol bol yıpratıyorlar :D
helal olsUN Mais'e ...
hem hothatch'lerini tanıt hem yeni gelenleri , hem test pilotları ile sürüş keyfi yap ;)
örnek bir davranış diğer markalardan da bekliyoruz ama bekliyoruz olur herhalde ...
Renault'un bu yanını seviyorum işte ; marka olarak müşterileri ile temas kurmayı dünyanın heryerinde başarabiliyor...
kendi yarışları , cup'ları , sürücüleri var... ve tamamen motorsporlarına da inanılmaz dercede fazla etkisi var , ne diyelim bir gün de bizim de katılabilmemiz dileklerim ile
saygılarımı sunarım ....
hiç haberimiz olmadı olsaydı gelmeyi çok isterdik.
Kanka söylediğinden daha fazlası olmuş :D Profesyonel bi org. gerçekleştirmişler.Yazını soluksuz okudum valla güzel anlatım :) Tebrikler
renault birnevi kabuk değiştirior ,genç jenerasyon biliyor işini renaultda.