User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: kasko parası

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkaşlar burda konu acaib olmuş buğra arkadaşımız demişki prim i yüksek ödemenin bir mantığı yok demiş hiç alakası yok adam salak değil yüksek yaptırmanın mantığı şimdi adam sana 45 veriyo tuna 65 ten yaptırmış oha çüş dicek itiraz edicek eğer 55 ten yaptırsaydı 45 i almak zorunda olurdu buğra ama adam 65 ten yaptı hertürlü itiraz hakkı var. ayrıyetten bazı arkadaşlar arabanın kazalı olduğunu önceden nasıl anlıyolar diye sormuş kasko şirketlerinin ortak bir sistemi var hangi kaskoda hasar aldı araban farketmez hepsi görüyo ama pert arabaya para ödemekle önceki hasarın alakasıda yoktur oda yanlış bir bilgi. burda tuna kardeşimizin yapıcağı acentasına sölicek itiraz edicek ve muhtelemen acenta direk tuna yı exper ile görüştürücek tunada piyasada bulduğu en pahalı s2000 leri sayıcak adama dicek şu galeride şu paraya gazetede bu paraya sahibinden.com da kazasız temiz bakın şu ilan numarası bu paraya uçan kaçan herkezi sölicek ve meblağ yı yükselticek kasko şirketi orta yolu bulmak zorundalar arkadaşlar verdikleri paraya razı olmak zorunda değilsiniz .....
    55den yaptırsaydı neden 45 e razı olsun kankacım ? ole bi durum yok piyasada 50-55 se 55 ı alır hatta 55+%10= zaten verıceklerı para bu olur ....

65 yaptırmanın arabanın pıyasa degerı bı anda 70 e fırlamadıkca hıcbır anlamı yok bunun yerıne zeyıl yap nakıt olarak odeme al pert oldugunda extra olarak ....
    kasko bedelının pıyasa degerının ustunde olmasının hiçbir avantajı yok ....
    yanı 100 yaptırsan anca odedıgın primle kalırsın pıyasada kackurussa o fıyatı yaptırıcaksın zaten pert durumunda alıcagın para o ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık olmus oncelıkle gecmıs olsun.. kesınlıkle ıtıraz et mınıks lerın dedıgı gıbı senın arabanın aynısını o degerde bulabılceklermıymıs merak ettım 2005 s2k

(bı daha kı sefere araba alacagım zaman bı exper alıcam yanıma cok ucuz araba buluyolar )

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    55den yaptırsaydı neden 45 e razı olsun kankacım ? ole bi durum yok piyasada 50-55 se 55 ı alır hatta 55+%10= zaten verıceklerı para bu olur ....

65 yaptırmanın arabanın pıyasa degerı bı anda 70 e fırlamadıkca hıcbır anlamı yok bunun yerıne zeyıl yap nakıt olarak odeme al pert oldugunda extra olarak ....
    kasko bedelının pıyasa degerının ustunde olmasının hiçbir avantajı yok ....
    yanı 100 yaptırsan anca odedıgın primle kalırsın pıyasada kackurussa o fıyatı yaptırıcaksın zaten pert durumunda alıcagın para o ....
    kardeşim anlamıyosun galiba 55 le 45 arasında uçurum yok anladın mı ama 65 le 45 arasında bitane daha araba var ve senin primi yüksek ödemen daha fazla alma hakkını çoğaltıyo ben 4 5 kere yaşadım bu olayları sen hayır almıyorm dedin anda bitmiştir olay ben fazla para verip yaptırdım arabamı kasko bedelim bu bunun üstünden anlaşıcaz diosun kardeşim ben hep başarılı oldum bu husus ta yani adamada gösteriyosn sahibinden.com da uçmuş 2005 s2000 e 70 kağat istiyenleri piyasa bedeli kardeşim

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim anlamıyosun galiba 55 le 45 arasında uçurum yok anladın mı ama 65 le 45 arasında bitane daha araba var ve senin primi yüksek ödemen daha fazla alma hakkını çoğaltıyo ben 4 5 kere yaşadım bu olayları sen hayır almıyorm dedin anda bitmiştir olay ben fazla para verip yaptırdım arabamı kasko bedelim bu bunun üstünden anlaşıcaz diosun kardeşim ben hep başarılı oldum bu husus ta yani adamada gösteriyosn sahibinden.com da uçmuş 2005 s2000 e 70 kağat istiyenleri piyasa bedeli kardeşim
    sozlesmede yazan kasko bedelı uzerınden degıl pıyada degerı uzerınden odenecegı ondan dıorum ya ben herneyse sonucta zaten 65 ten yaptırmıs expere yuklenırse ılanları alıp eline alır parasını her şekilde ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında Her$eyhden Önemlisi..
    Kasko $irketinin ßüyüklüğü ve İsmi?
    Kaskodaki ßedellerden çok Ne içerdiği ?
    we daha önceki hasarsızlık durumun ??
    ßunlarda pertte Çok fonksiyonel oluyor..

ßelki ßunlardan ßazılarıda warsa ßu fiyatı onun için vermi$h olaßilirler..

$imdi itiraz edeßilir teminatları göstereßilir araç çıktıları göstereßilir ama axperde aynı modelde verdiği fiyatada araßa göstereßilir..

Ama en ßa$tada Söyledim ;

Eğer düzgün ßir $irketle Kasko Yaptırdıyssan teminatların ve kasko içeriğin düzgünse
    itiraz edip sonuca rahatlıkla gideßilirsin..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık hasarsızlık degerinin pek bir öenmi yok

şu anda tek önemli olay daha evvelden pert yaptınmı yapmadınmı

experi denetlemek için adamlar avr artık geliyolar dükkanına bakıolar resmen dedektif gibiler inceliolar seni

sen pertçimisin bu işten paramı kazanıosun

yoksa gercekten arac pert mi oldu diye
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksper bi arkadaşla konuştum verdiği vevap şu
    -kış aylarında cabriolar birazda ucuza gidiyor ya..arkadaşın yanlış zamanda kaza yapmış....

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    experşer her zmn çok uyanık olduklarını sanıp böle saçma sapan fiyatlar belirlerler çok akıllılar herkes salak ya nasılsa ona giren çıkan yok

önemli olan hasar müdürlüğünün belirleyeceği fiyat exper in belirlediği sadece experin kendi insiyatifi bağlayıcılığı yok

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında Her$eyhden Önemlisi..
    Kasko $irketinin ßüyüklüğü ve İsmi?
    Kaskodaki ßedellerden çok Ne içerdiği ?
    we daha önceki hasarsızlık durumun ??
    ßunlarda pertte Çok fonksiyonel oluyor..

ßelki ßunlardan ßazılarıda warsa ßu fiyatı onun için vermi$h olaßilirler..

$imdi itiraz edeßilir teminatları göstereßilir araç çıktıları göstereßilir ama axperde aynı modelde verdiği fiyatada araßa göstereßilir..

Ama en ßa$tada Söyledim ;

Eğer düzgün ßir $irketle Kasko Yaptırdıyssan teminatların ve kasko içeriğin düzgünse
    itiraz edip sonuca rahatlıkla gideßilirsin..
    axa oyak aı daha nerden yaptırcam
    [SIGPIC][/SIGPIC]

rsozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaskon hangı sırketse bır an once gıt dırek mdurlerıyle gorus aracın pıyasa degerı
    neyse onu alırsın bıraz bastırman lazım ama eger vermıyorlarsa senın aracının aynını bulup versınler boyle bı hakkın var
    benım basımdanda aynı olay gectı aracımı 60000 ytl ye kasko yaptırdım
    pert oldu 45000 odeyeceklerını soyledıler bende ıtıraz ettım daha sonra mudurlerıyle
    gorusmeye gıttım bana aynen soyle soyledı senın aracının aynısından aynı km de 45000,e var eger ıstersen hemen alalım dedı bende aracımı satıyordum zaten parayı aldım cıktım. sana tavsıyem fazla gecıktırmeden gıt olayı hallet daha karlı cıkarsın
    megane 1.6 16v 2003
    2.0 ıde f5r swap
    60mm duz boru otto son susturucu
    aem ıntake

Rstmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce AXA Oyak'a kaskolu olan 2000 model Cliomuz pert olmuştu. (2005 senesinde) O sırada kasko şirketinin yaptığı işlem araştırıp piyasa değeri neyse onu vermekti. Ki daha önce bu araç pert noktasından geri dönüp toparlanmıştı. Fiyatla ilgili hiç bir düşüş yaşanmadı bununla ilgili.

Ama kasko yaparken dikkat etmeniz gereken şey, primi biraz daha az ödemek için yapılan indirimlerin daha sonra size yapılacak ödemeleri etkilediğidir. Mesela 800 ytl primden %5 lık bir indirim yaptılar. Siz o zaman 760 ytl ödediniz. Ancak kaza sırasında aracınız pert oldu. Değeri 60000 YTL size ödeyecekleri para 57000 YTL ye düşer. Ne demek bu 40 ytl ödememek için 3000 ytlden oluyorsunuz. Kasko da sadece hasarsızlık indirimi ödemeye yansımaz diğer indirimler ( Özel indirim değil ise) direk kaza anındaki ödemelerde size yansır. Ayrıca kaskonuza işletilmeyen her bir modifiye parçasının ancak orijinal fiyatını alabilirsiniz. Tabi exper size bir kıyak yapmaz veya mod parça daha ucuz değilse. Yüksek prim ödemesinin size ne yararı olabilir sorusuna cevap olarak da geçen günkü expeer ile yaptığım muhabbete göre %35-%40 arasındaki masraf çıkan kazalarda araç perte çıkarılmaya başlanmış. Primin az yada çok ödenmesi aracınızın perte çıkacağı miktarı belirler. Eğer aldığınız paradan memnun değilseniz önce experle daha sonra firmanın bölge müdürlüğü ile daha sonra da adli makamlarda hakkınızı arayabilirsiniz. Adli makamda arama tehdidinden korkan kasko şirketleri olay o hale gelmeden orta bir noktada buluşmayı tercih ediyorlar.Ayrıca siz kasko şirketinden sizinkine denk bir araba isteme hakkınız var. Yani tamam para vermiyorsanız gidin alın arabyı diyebiliyorsunuz. Parçada da aynı şekilde. Eğer bir olayda zarar gelen parçanız yok ise daha üst bir parçayı isteme hakkınız var. Daha düşük parça veremezler hatta.

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    axa oyak aı daha nerden yaptırcam
    Hala dewam ediyorsa durumun ßen axa oyak acentesiyim ßölgeden ara$tırırım istersen

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aşağıdaki ibare doğrumudur arkadaşlar? Allah korusun böyle bir durumda kasko bir işe yaramıyormu?

"Sigortalı aracın yaralamalı veya ölümlü kazaya karışması halinde kusurlu olsun ya da olmasın sigortalı araç üzerine devlet tarafından ihtiyati-tedbir konulmaktadır.Açılacak olan kamu davası sonucunda sigortalımız suçsuz bulunursa ihtiyat-i tedbir kararı düşmekte, suçlu bulunması halinde ise araç üzerindeki ihtiyat-i tedbir hacze çevrilmektedir. Üzerinde haciz bulunan aracın satışı imkansız hale gelmektedir."
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aşağıdaki ibare doğrumudur arkadaşlar? Allah korusun böyle bir durumda kasko bir işe yaramıyormu?

"Sigortalı aracın yaralamalı veya ölümlü kazaya karışması halinde kusurlu olsun ya da olmasın sigortalı araç üzerine devlet tarafından ihtiyati-tedbir konulmaktadır.Açılacak olan kamu davası sonucunda sigortalımız suçsuz bulunursa ihtiyat-i tedbir kararı düşmekte, suçlu bulunması halinde ise araç üzerindeki ihtiyat-i tedbir hacze çevrilmektedir. Üzerinde haciz bulunan aracın satışı imkansız hale gelmektedir."
    Aracı kaskoya satamıyorsan kasko senden perti alamıyorsa yada kalanları. Ödemesinide yapmaz. Çok çakal bu sigorta şirketleri. Hepsini köküne kibrit suyu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah hiçbirimizi karakola, adliyeye vb devlet dairelerine + kasko şirketlerinin eline düşürmesin arkadaşlar.

ps: benimde başıma gelen ufak tefek olaylarda, ön tamponun komple yenisini yaptırdım, angel farın ayağı çatladığı için yeni takım aldırdım vs. kasko yaptırırken döşemeye kadar da işlettim ama
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)