peki gt ile rc arasındaka farklar nelerdir
Printable View
peki gt ile rc arasındaka farklar nelerdir
daglar kadar fark var.GT DE MOTOR 150 HP RC DE 175 HP
İÇİ farklı koltuklar direksiyon kadran. GT de cam tavan var mesela RC de yok.cam tavan RC de var ama sayılı gelmiş turkıyeye 2-3 tane ancak vardır.hertürlü 207 RC daha iyi.Ama 207 gt de kötü bir araç degıl.
30 lira civarında paran varsa RC al derim. uğraşma gt ile felan.
70 lik down pipe ve cut out ile şaka makinası oluyor..
dağlar kadar fark dediğin 25 hp,koltuk, direksiyondaki ufak değişiklik ve kadran mı sizin ordaki dağlar bayabi küçükmüş heralde...
gidip rc e 34 lira gibi paralar verceğime gider gt alırım 26-27 binlere iyi bi yazılım düzgün bi egsoz flitre sistemi ile 185-190 hp civarı görüyosun zaten gidip rc alıp onada biraz daha düzgün yürüsün die bişeyler yapcan neye geldi fiyatı sana stock bi rc nin yürüyüşü öle ahım şahım değil illaki ufak tefek dokunuşlar gerektio bence değmez o fiyatlara ayrıca süspansiyonları falan çok sert takur tukur gidersin böbreğinde taş varsa hee evt ozmn iyi gelir düşürürsün onun için alınabilir...
Dostum çok yanlış bir yorum yazmışsın.
Bilmediğin için öyle yazdığını sanıyorum ama hakıkaten dağlar kadar fark var..
Stock süspansiyon sistemi ile körfez pistinde derece yapmış bir araç RC ,aynı arkadaş Türkiye slalom şampiyonasını kazandı.
Benim arkadaşlarımda GT de var RC de var ikiside stock sayılır sırayla biniyorsun farkı anlıyorsun zaten.
GT ler hem sportiflik hemde konfor vaaden araçlar.
RC ler ise zaten o sertliği arayan uygun eller için..
Senin dediğin bugün astra GTC ile OPC arasında dağlar kadar fark yok demeye benziyor.Aynı anlamda farklar GT ve RC de mevcut.
30 a düzgün RC olmayacağı konusunda sana katılıyorum.Bu arada bugünkü aklım olsa dediğiniz fiayatlara GT alıp üstüne 7-8 bin TL harcayıp 330-340 HP araç yapardım kendime :icon_tup:
yeternce blgm var konu hakkında merak etme bnm demek istediğimi sen anlamamışssın galba o yazılan şeyler 7-8 bn fark ettiricek şeyler değil farklar var ben yok demiyorum.bnm demek istediğim rc o parayı verceğime gt e yaparım ufak bişeyler zaten çok keyfli bi araç olur pist diyosun birincilik diyosun kaç kişi var aracını alıp piste çıkan haa 207 rc im var hadi pisteee ben cadde şartlarındn bahsediyorum sana sen olayı pistlere çekiyosun :) biri rc biri gt tabi fark olucak ben sana gt daha üst bi araç deyp rc i kötülemiyorum.terch meselesi daha sert sürüş isteyen kişi ve parası uygun olan rc alır tabi .ama 26 bn civarı btçesi olup adama gidip te rc al gt değmez dersen olay değişir bazıları için 3-4 liara büyük bi fark olmayabilir ama herkes için bu aynı şey geçerli değildir.
abi aynen katılıyorum sana,ben 1 senedir gt kullanıcısıyım öyle anlatılan problemlerin hiçbirini yaşamadım,ilk aracı aldığımda sente sorununu gidip serviste güncel parçalarla değiştirerek giderdim sırf oda içim rahat olsun diye,zamanında bakımlarla sorunsuz biniyorum,yakıtı üzmez,kırmızı olursa cam tavanla dahada yakışıklı olur,dikkat çekicidir,kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır,en ufak detayına kadar yardım edebilirim,servise götür baktır gönül rahatlığıyla al bin...ayrıca yurtdışınada bakarsak tüm proje araçları gt'dir ve 340 hp ye kadar yolu vardır...
peki bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ?
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 84366025
orjin farları nerede,ön tampon içi ızgaralar gri olması lazım ama siyah,önden kazalı olabilir,cd changer yok,esp ışığı yanıyor,benden bu kadar...
@alone sen daha forum adabını öğrenememişsin.
Benim sana yazdıklarımda bu şekilde kabalaşmanı gerektirecek bir ifade yok.
Yazdığın tüm şeylere saygım sonsuz ancak bunları ifade ederken fikrine katılmadığın birine hitap şeklin çok itici.
Senin yazına bu şekilde cevap veriyorum ki belki anlarsın anlatmaya çalıştığımı.Lütfen bu mesajıma da alıntı yapma.
GT güzeldir ama az yakmaz en azından RED bizdeyken ben az yaktıramıyodum :) rollingle falan işi olmayan adamıda çok güzel tatmin eder
sende çok var forum adabı dediğinşeyden dmi bnm kabalaştığım falan yok senn söyledklerine karşı verilmesi gereken cvpları verdm ben bırak allaha aşkına ya konuyu nerelere çektn sen ilk önce yazdıklarına bak ben neyi anlatmaya çalıştım sen neler diyosun bnm sana daha dicek bişeym yok alıntı yapmaymış cvp verme bizde yapmayalım.
Daha önce açılan konuda da yazdım buraya da yazayım.Bu kadar namussuzluk olmaz arkadaş ya.Arabada değişen yok alttan darbesi var tramerde pert kaydı gözüküyor.Plakasını hatırlayamıyorum Galeriye gitmeden önceki sahibindeyken ben bakmıştım araca.Plakasını tam hatırlayamıyorum iste galeriden sorgulat istersen.
artık o kadar çok bakıyorum ki ilanlara aracın kazalı olduğunu resimlerden bile tahmin edebiliyorum neredeyse :o
bende 30 a kadar araç bakıyorum vti,207gt,207rc,a31.8t,leon 1.8tsport çok kararsız kaldım :( diğerlerine göre piayasası olduğundan vti ve 207gt bana daha cazip geliyor nedense