çok haklısın malesef fiyat aralığın çok oynak bu fiyalara bir çok seçenek var adamın kafası karışıyor bence en mantıklısı en kolay elden cıkabilecek olanı
Printable View
Dağlar kadar farklara ek:
- Komple fren tesisatı(GT'ye göre en az 1 metre erken duruyor)
- SSP (Direksiyon force feedback'i. Zemin ne kadar kötü olursa olsun araç çizgisinde duruyor)
- Pistonlar (GT'ye göre daha etli)
- Turbo (Daha büyük, çıkışları da daha geniş)
- Bir takım ek sensörler (ekstra feedback herzaman iyidir)
- Gerçek anlamda devredışı kalabilen ESP (50'den 250'ye kadar kapalı)
- Siyah krom ön farlar (Bunların sıfırı baya bir pahalı)
GT ile RC aynı araba değildir. Tek ortak yönü dış görünümleri aynıdır.
Ve RC, ciddi konforsuz bir araçtır. GT yanında yaylı yatak gibi kalır.
Kardeş Ne Yazmak istemissin bılmıyorumda 207 gt abımde var.özelliklerini biliyorum RC ninde bılıyorum.207 GT ile 207 RC arasında fark var evet.Ayrıca Trabzondaki Dağlar Büyüktür Gelip Bakarsın Görmediysen:heyoo: düzgün bi usluple soylebılırdın yani burda herkes bırbırıne goruslerını sunuyor bılgı verıyor.benım gozumde 207 gt ıle 207 RC arasında daglar kadar fark var.stock olarak 207 RC gecıyormu 207 gt yı gecıyor.koltukları spor mu evet.frenleri daha iyimi evet.süspansiyonu sertmi evet hız arabası cunku.Düzgün bir uslup kullanarak söylesen daha iyi olurdu gerek yok yani böyle dövecekmıs gibi yazmaya yakısmıyor cunku.butce varsa tabiki 207 RC alınır ha yoksa 207 gt güzel araba benım 207 gt ye lafım yok gayet guzel bir araç.
Peki RC piste daha uygun diyelim. Şuan yazılım, eksoz ve hava filtreis 3 lüsü ile kaç hp lere dek çıkarabiliyoruz aracı?
Uzun süre araç baktım,burada bahsi geçen araçlar için söylüyorum çok cazip fiyat ile satışa çıkarmazsanız satışı uzun sürecek araçlar.Ben hiç aklımda yokken boyasız değişensiz uygun fiyatlı bir fiesta st buldum aynı günde aldım.İyi ki almışım çok memnunum go kart arabası gibi :D 10 Litre yakıyor ama verdiği keyif bambaşka.
alone adlı forum üyesi arkadaşımıza gelsin :heyoo::heyoo:
SSP nin açıklaması ;
http://www.peugeot.com.tr/ssp-direks...itesi-program/
Bu da SSP nin videosu ;bir taraf komple yağ gibi kaygan zeminde ike nfrene sonuna kada basıyor ve ellerini direksiyondan çekiyor.
http://www.feline207.net/videos/207-...sai-207rc-ssp/
daha önce 207 gt 2008 model aracım vardı aldım 1 ay sonra sente atladı bana işcilk 600 patlatı sonra vvt aylar bozuldu degiştirdim sonra oksijen sensörü bozuldu değiştirdim sonra bobinler bozuldu degiştirdim sonra benzin pompası buldu degiştirdim en son bir gece eve giderken 5 vites 210 larda zevk kimi ala ala basayım artık ne bozulcak dedim 20 kilometre sonra 3 cü piston kırdı araç daha yazamadığım birsürü şey daha düne kadar bir arkaşımda 207 rc vardı ALLAH seni inandırsın kendine fantazi yapmak istiyorsan 207 al uykuların kacsın kilon varsa kilo verirsin bütün ustaları tanırsın benim yaşadıklarım bunlar sorun cıkarmayan varmı vardır tabi ama oda çok az sorun cıkarır sonra aynı gurupta colt czt aldım şimdi binmekteyim aldığım günden beri bir kez bozulduğunu görmedim hayvan gibide gidiyor
NOT kimsenin malını kötülemem net olarak belirteyim bunlar benim yaşadığım herkesin arabası kendine güzeldir taktir sizin tabi
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82689342
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 82590150
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2007 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 74087938
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61005414
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81447475
28 e de var başlayan fiyat. bunların pazarlık ortalamasını hesaplarsak en yüksek 32.500 e var, 30 veya 31 e çok güzel RC ler alabilirsin.
en son ilandaki RC burdan ali diye arkadaşım sattı BOYA yok. ötesi varmı? çok da iyi gidiyo km sine bi bak istersen. 31 e vereceklerdi. gerisini sen düşün.
senin GT in var sanırım o yüzden bu kadar rc lere karşı sinirlisin seni anlıyabiliyorum dostum :)
senin laf yetiştirmeye çalıştığın adamın konusu var 207 ler hakkında 460 sayfalık bi oku baştan aşağı özgür abinin ne kadar bilgi sahibi olduğunu öğrenirsin..
unutmadan ismini ekletisen konuya senide tanımış oluruz.
aramızda görmek isteriz..
http://www.techturkey.com/forum/gene...ardim-460.html
alonenin demek istediği sanırım alacak arkadaşın limitlerine göre rc mantıklı değil demek istemiş üslübuna lafım yok
rc gt arasında gözle görünür bariz fark var zaten bunu kimse inkar edemez zaten hepsini de yazmışsınız
chare-
en sondaki boyasız dediğin araçta sahibi 2 parça değişen olduğunu söyledi
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81447475
bu aracı düşünüyodum msj attım değişeni olduğunu söyledi
sırf koltukları için rc tercih sebebi. Kalan özellikleri saymıyorum bile.
Yalnız şu yazılım vs. muhabbetleri artık arka mahallelere, kasapların eline düştüğü için alırken 5 kere düşünmek lazım, gereksiz zorlanmış ve oynanmış araçlardan dolayı temiz araba bulmak eziyet.