User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
79 sonuçtan 77 ile 79 arası

Konu: 207 Gt 1.6 thp nasıl araçtır ?

akif252
    Misafir
    Alıntı RaiTheRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT lerin 2.vites senkromeçi ile alakalı dolanan söylemler şehir efsanesimidir aslı astarı varmıdır?Yakın bi arkadaşım bu konuda baya bi sıkıntı çekti ama ona has bi sorunmuydu acaba ??
    üst devirlerde cartlar efsane değildir.......

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senedir gt kullanıyorum sente problemi dışında bana hiç bi problem çıkarmadı zamanında bakımlarını yaptırıyorum okadar.
    2. vites problemi benim için sölemiş arkadaşım üst devirlerde cartlama yapıyo ara ara bende uzun zamandır zorlamıyorum onuda öle çözdüm

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20.000 km bindim GT ye. 72 binde sattim.
    Rolling vb yapmadim. Beni tatmin etsin yeter dedim. Gununden km sinden cokcok once bakimlarini yaptim. Birkere masraf acmadi. GT lerin heryerinden ses geliyor dediler en basik 207lerden biri benimkiydi o halde icinde gram ses yoktu.
    Bence sürüş tarzi ve bakimli olmasi cok onemli. Rolling yapcaksan kesicide geziceksen cukur mukur dinlemiceksen arabanin dilinden anlamicaksan üzer. Bu her araba icin gecerli ama gtde kat kat daha onemli gercekten cok hassas bir araba. Bakimli olmasi cok onemli ucuz etin yahnisine doner..
    aynen abi katılıyorum.leş arac alırsan ugrasıp durursun.arac abımde var 207 gt.ne vites gecıslerınde cartlama yürüründe bi sıkıntı orasından burasından bi ses gelme hıc bıse yok.aracın canını alırsan tabıkı sorun cıkartır senın yazdıgın gibi abi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)