vay vay vayy, çok güzel olmuş![]()
boya kodu cook için saatlerce uğraştık.. istediğimiz renk i tutturduk canlı daha bigüzel Yarında metin abinin jantları için Takata Green Kasıcaz![]()
jantları elektrostatik boyatacaktım.. Wazgeçtim bildiğin frında astarlanıp boyandı. boyacı amca aile dostumuz sewdiğimiz biri oturdu uğraştı onca işinin içinde... Eski boyayı ince kumla kumlattık bi zımpara bi astar bu halde![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
F Zero Blue nun direk renk kodu yok; oldukca uzun zaman denemeler once kataloglardan bakıldı ardindan deneme yanılma ile son halini aldi.
Boyanın Rengi kadar işçilik de 10 numara oldu; masallah masallah
Bu rengin de direk kodu yok; baya bir karışım sonucu ortaya çıktı sedefli sedefli![]()
M.Resat Simsek
Cok cok güzel olmuş,üzerinde fotoları bekliyoruz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
çok iyi olmuş takında üstünde görelimnasıl olcak işçilik güzel olmuş
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
jantlar yeterince kuruyunca takıcam.. aynalarında yedeklerini aldım onlarıda boyaya verdim inşşallah konyaya mawiş mawiş geleceğiz![]()
dostum ben boyadım jantları geç kaldın :P azcık bidakine inşllh teşekkür ederim
maşallah çoook güzel olmuş jantlar![]()
jantlarda yeşil yada mavi güzel olur.benim tercihim maviden yana.resimdeki mavinin rengide muhteşem.
bu arada porshe un caymanda kullandığı bir mavi var onun renk kodunu bulabilirseniz on numara olur.
caymanın renkte bu :
yada bu mavi marjinal olur
edit: şimdi gördüm yeni rengi hayırlı olsun
o foto kaç mgpx bilgisayar patladı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)