bizlere böyle bir araç kazandırdıgın için biz teşekkür ederiz koray bey :D:D:D
koray 10 bin peşin vagon senin gibi bi kampanya var mı ? :D
Printable View
bizlere böyle bir araç kazandırdıgın için biz teşekkür ederiz koray bey :D:D:D
koray 10 bin peşin vagon senin gibi bi kampanya var mı ? :D
Bununda 34'e ilanı vardı, alan kişi 36 yazmış satıyor şuanda
BMW 3 Serisi 3.20d 2002 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 85019607
Bu satılan beyaz Wagonlar Borusanda belli bir süre Acil yardım aracı olarak kullanılmış ve kasa değişimi sonrası stickerlar sökülüp piyasaya satılmış. O yüzden km olarak ürkütmesin seni demişti yakın bir arkadaşım.
bakıyım kanki daha fol yok yumura yok araba satılcak daha vs ölme eşeğim ölme :D
swap lımı bu araç
de bmw nin station wagonları hiç tutulmuyo la kendime kardeş mi alıyım:)
[QUOTE=XoR;5849253]Fabrikanın Iflas durumları vardı en son hatırladığım. Bir araştırmak lazım, zira bunlar araba değil yıllardır herkesin bildiği üzere eşşiz İsveç çeliğinden üretilen tank bunlar :)
ya ne biliyim işte sattığımda elimde kalmicak bi araba istiyorum sağlamlığı tartışılmaz tabiki ama
Adana'daki bora swap degil emre. cokta güzel gidiyor valla. pd130 stock olarak. güzel işlemler mevcut arabada.
ben artık araba alırken asla acele etmicem pusuya yatıcam geleni avlicam istediğim gibi bi araç bulmadan başkasına atlamicam bide daha şu var ben arabayı zaten satılığa çıkarsam hemen gidicek hali yok oda ayrı bi konu zaten ama saab aklımda hatta baktım sw modelleride çok yakışıklı :)
emre kaça verecen arabayı pmle bakim :)
La olm 22 yaşındasın daha ne wagonu ne sedanı bin efendi gibi arabana.Biz altındaki araba ile kuşadası,nazilli,çeşme,izmir dolaştık geldik bagajı doldurduk klima açık 5,5 litre mazot yakması da yüzlerde gülümseme,cebimize rahatlık getirdi :) Alacaksan illaki bir wagon rs4 falan al ona laf yok :)
pd130luk sedan birşey al keyfine bak kanka
pm atıyorum dou ama kim için olduğunu söylede
can zaten şunun farkındayım hem bukadar az yakıp bukadar gidebilecek bi araç yok kararsızım ama a4 ler çok hoşuma gidiyo 19 bbs lerle ınanılmaz durmazmı :D
dize olucaksa pd130 olur abi zaten can illa satma diyo ama:D
a4 de alınır tabikide ama 2 gün sonra bu gitmiyor daha fazla yakıyor demeye başlicaksın haberin olsun.İbiza ile a4 kıyas kabul etmez ama cupra tdi ın verdiğini gazlama zevkini de a4 veremez :)
olum ama ailenin huzurlu olmasıda paha biçilemez:D:D
Sedan isteyen kimse 110 luk bora alıyosun bir tanede isteyen onu kullanıyor :)
E46 3.30dizel manuel station :)