son nokta değilmi 3.30 dizel :D
Printable View
son nokta değilmi 3.30 dizel :D
Abı sen boswer satma arabanı :D yok satıcam dıosan rs4 bak veya m3 bak daha asagısı kesmez gıbı :D
sercan gönül neler istiyo ama olcak gibi değil şu aralar bakalım ama gel sana verim arabayı :D
abı benım durumları bılıosn daha yurutemedım bıle keratayı ama almak ısterım orası ayrı :D
gel bana büyük araç lazım sen bana seninkini verde kafa kafaya değişelim :D
abı daha masrafları bıtmedı kredı ws ws :D nede olsa bılındık arac tanındık almam demem :D
Emre su senin cuprayida ceset fiyattan bana sat madem banada cupra lazim :D sora ne istersen al sen bak araya araci yok :D
tmm ama alıcağım arabaya sen pazarlık yapıp onuda ceset fiyattan alıcaz :D
Oooo tamamdir adas pazarlik bizim isimiz ;) sen adresi numarayi ver bana
Arabayi ceset fiyattan aliriz mezar tasinda benden hediye :D
yarın bundan alacaz bakalım yorumları yazarım sana:D
Chevrolet Epica 2.0 D LT 2007 Model 35.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 80477089
Madem bu ise giristin bence ya audi a4 1.8 quatrO yada paasat 1.8 turbo alirdim kucuk aractan sonra ama az yaksin isteseydim de passatin 1.9 dizelini alirdim ...Her turlude oynayabilirsin bu seceklerle
Emre sen satarsan ben kimi geçiceğim :) Satıcaksanda bir kere geçiyim öyle sat :D
hahahahazhzaaz az değilsin tmm hatta adamı vuralım bedelsiz alalım :D
yahu ben sanırım bu arabaya hiç bulaşmam buna nazaran saab daha mantıklı gelir bana bu tam kardeşim olur gibi :)
aynen audi 1.8t quatro olur benzinli olursa eğer ama 1.9 tdi sanırım candır :D
olum tam hastasın sen ben seni geçmekten bıkmadım sen geçilmekten bırak bu işleri :Ddur olum beynimi yıkadınız resmen o serdar yokmu o serdar sanırım 1000 rmp yle bende yanında olucağım :):)
Ne zaman deniyoruz madem geçiyormuşsun beni :) Nt her zaman hazır :) Sen gel bi bin benim arabaya :) Bakalım satabilicekmisin bir daha :)