arabam pisken kendimden utanıyorum![]()
kirliyken asla içim rahat etmez kullanamam,dışardan geldikten sonrada temizlemeden asla garaja sokmam kötü bi hastalık.
beyaz arabada okadar dert değildi cok kirli durmuyordu ama bu meret acayip bişi yıkıyorsun bi büyük içmiş gibi kafa yapıyor yıkamıyorsun sınavdan kalmış kadar acı veriyor![]()
ben araba kirliyken kendini kirli hissedip utananlardanımyıkatıncada lan nazar değicek diyede pimpriklenenlerdenim
ilk aldıgımda arabartmıyorm haftada 3 kez araba yıkatıyordum sonra sonra baktım para ve zaman yetmicek sakin ol şampiyon dedim nerede cok toz oluyo nerede kirleniyor oraları araştırıp daha az kirlenmesini sağladım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kirlenir yıkatırım baktım 2 gün sonra gene kirlenmiş gene yıkatırım. Yıkadıktan sonra boyadaki hatalar belirir otrur tek tek nerde nasıl diye onlara bakarım. Sonra döngü başa sarar sonsuza gider![]()
bu nası bi hastalık la bende bile var düşünün![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
eke ye bi ara lastik parlatıcı süt ler yokmu komple ondan döküp parlatmıstım onuda deneyin![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Kisin eksi derecelerde yikatip parlatirdim yaz geldi kimse tutamazSezonu gecen hafta 4 saatlik cila ile actim yarin butun gun arabam ve ben
http://www.techturkey.com/forum/sohb...rli-araba.html
Hiç kirlenmiyor desem yeridir.
sabahları yün toz alıcımla toz alır, hızlı cila çekerim mutlaka binmeden önce,
öğlen şirkette mutlaka bi toz alırım,
akşam şirket çıkışı durumuna göre yine toz alırım. E5 kenarında bile durup toz aldığım sildiğim( böyle kamyonun arkasından gitmişimdir, trafik falan yaparken bariyere çok yaklaşıp toz olmuştur vs) oluyor. çevremdeki arkadaşlarım epey dalga geçiyorlar, mahalle eşrafı zaten alıştılar, mutlaka her akşam sıcak soğuk fark etmez birşey yaparım yağmur yağar yine iner suyunu atarım üstünden. özellikle yaz dönemi 5-6 ay kuru zamanda hiç kirlenmez desem yeridir.![]()
aga hiçmi üşenmiyon ya E5 te arabamı silinir duruptatamam herkes manyakta sen daha başka bi çıktın
gerçi dediğin gibi insanlar alışıyor bizim gibi insanlara zamanla, bende ne zaman pedere gitsem çekerim hortumu orda yıkarım komşularda ne zaman görse arabayı çürüttün diye takılılar
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)