yıkatırım eve gelir birde ben yıkarım doktor bir arkadaşım sen nesnel seksüelsin demişti olaya gelince araba temiz olunca +5 hp hikayesi vardır ya onun gibi bir durum bir de araba dediğin kokmadan olmaz
birde araba temiz olunda en ufak kirli aksam göze çarpıyor kaputu açıyorum mis lekeli yerleri görüyorum eve gidene kadra kafama takıyorum evde temizliyorum rahatlıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
aynen aynen
ana , techturkey sapık piskopat doluymus..
bnm gibi başkalari oldugu için bi rahatlama bi fengşui geldi..
aynısını bende yaşıyorum..yıkatınca bir süre daha sessiz oluyor..aslında bunun nedeni yürüyen aksam ve diğer yerlerin ıslanması..sular kuruyunca yine aynı oluyor![]()
yıkanmadan önce karoser, cam, lastik, davlumbaz ve süspansiyon üzerindeki yapışmış olan toz kir çamur kireç kuş pisliği çam sakızı vs vs rüzgar direncine etki ediyor, gürültü yapabiliyor. Özellikle cilalı şampuanla yıkandıktan sonra çok çok az da olsa sürüşe etki eder ve hasta sürücüler bunu farkeder.
Pro Stock Garage
aynı olay var benim arabadadaBirde bir taraflarını söküp takınca ilgi gösterildiğini anlıyor sanki çalışması bile değişiyor
![]()
Hepiniz manyaksınız![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
kardeşim Allah razı olsun bendede var obende sorucam soramıyorum kimseye sanki kirliyken arabanın heryerinden ses gelio yıkatınca sesler kesiliyo araba ok gibi gidiyo ahahaha sevindim yahu
![]()
ptesi sendromu gibi bisey bu bende oyle 3 haftadir yikatmiyorum binesim gelmiyor bu hafta yikatirim artikin![]()
Arka lastiklerin ic yuzlerini parlaticiyla silen varmi?
Konuyu komple okumadim rahatsizlik ne durumda bilmiorm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)