meslek lisesine gitmek oldu şimdi sınava hazırlanırken büyük sorunlar yaşıyorum büyük pişmanlık doğrusu
Printable View
meslek lisesine gitmek oldu şimdi sınava hazırlanırken büyük sorunlar yaşıyorum büyük pişmanlık doğrusu
lisede arkadaş ortamından uzak dur derslerine daha iyi çalış
**** kızdan da uzak dur hayatını karartabilir
üniversite de alttan ders bırakma başına bela olur ne yap et 1.8 i geç derdim
tamam cıncıkları çok iyi olabilir ama hayır yapma o senin en yakın arkadaşın...:D:D
4 ay 1.6 ies aramayacaktn seko . Bıde lıse cıkısnda kazandgn 2yıllıgı begenmemezlık etmcektn ki suan aof'le ugrasmayacaktn:) genel olarak sıkntısz sorunsuz bı cocuktum kımseyı uzmemısmdır :)
Keşke bilgisayara bulaşmayıp benımde monoton bir hayatım olsaydı..
4 tekerlekli olan hiç bir şeye binme :) :)
kendin gibi ol sadece biraz daha tutumlu ol ve bilgisayardan uzak dur!
okulunu bitir ve sigaraya baslama :)
çok fazla pişmanlığım olmasada,daha iyi bir okulda ve bölümde okumuş olmak isterdim. Tek tavsiyem ne yap et doğru düzgün bi üniversite kazan,onuda zamanında bitir olurdu herhalde.birde 2002 senesinde karşına mavi bi 106 gti çıkacak,sakın onu alma derdim
Şimdiki aklım olsa o hataları yapmazdım , ama o hataları yapmasam şimdiki aklım olmazdı..
ingilizce motor değil almanca motor yazsaydın borusanda okurdun...
ingiltereden dönme
su anki hayatimdan memnunum, o yanlislari veya o yasananlari yasamasaydim bu gunku hayatima sahip olamayabilirdim.
o yuzden gecmise gidip kendime bir ogut verecek olsam sadece "kiymet bil" derdim :)
Sigara içme, basketi bırakma :)
Cocukluk degilde bitane TT almistm o arabayi asla almazdim perti vardi sonra ogrendim YSL sx i almazdim YSL sx almis olaam bile satmaz yapardim :D EMG ne yaparsa yapsin basimin taci onu boyle seviyorum
Alkole hic baslamayacaktim :D
İnsanlari kendin gibi sanip bu kadar guvenip sevme:)
Birde sinirlerine hakim ol elini kirma yilda iki kez