hiç bir zaman dinlemiyorsan bile babanın o geceki lafını dinle ...
Printable View
hiç bir zaman dinlemiyorsan bile babanın o geceki lafını dinle ...
Amcam Thy spor kulubu baskanıyken hentbolculerın antrenmanlarına goturuyomus beni.Orda onume futbol basketbol hentbol vs toplar koymuslar onume hangisiyle oynarsam ona yonlendirelim diye.Bende topları tasımak ıcın el arabası varmıs ona oturup gezdirtirmişim kendimi:D O toplardan biriyle oynasaydım keske bu kadar arabacı olmasaydım.Cunkü araba egitim hayatımı yaklasık bi 4 sene geri goturdu.Tek pismanlıgım bu.Tabi bu okul biterse pismanlıgım bitebilir:D
19 yasinda Ingiltereye gitme sansimi kesinlikle degerlendirirdim . Prof olarak yaptigim mankenligi otelcilik hedeflerim icin biraktim ki hayatimdaki en buyuk pismanligim. Kesinlikle uzerine giderdim, Hollywood da cok daha farkli bir hayatim olurdu .
Annemin gün arkadaşlarının kızlarını masa altlarında sıkıştırmasaydım şimdi bir sürü kız arkadaşım olurdu :D
Erkek lisesinde okumanın payıda büyük :D
Ne olursa olsun her zaman 1.sırada işin olsun işini asla 2. plana atma
acıklayamadıklarını acıkla acık sozlu ol kafana buyruk ol (yerıne gore) herkeze de eyw. deme
cama vurma
resmi garajda apaçilik yapma
futbolu bırakma hadi bıraktın;
h.i.t i değil radyo tv yi tercih et
eğitim sistemine kızıpta örgün eğitim üni.okumaktan vazgeçmeseydim...
bu arada yeni rakı reklamı muhteşem...
Halen daha aynı değişmezde BABANA güvenme.
Hatalar cok... yapilmasa iyi olurdu ama tecrube sayip yola devam edicez...
:D bu iyiymiiş..
"adam ol! komşunun bebeleriyle kaynatırız onlar da o okulda diye almanca anadolu lisesine gitme.. ingilizcesini de kazanmışsın olum, git çöz küçük yaştan ingilizce işini.. ilerde dert olucak başına.. üni uzıycak da uzıycak ing. yüzünden..
okul bitince hemen girip çalışıcağın bi bölüm seç.. avukat ol tohtur ol memur ol.. baba esnaf bırakamayız nasıl olsa deme.. gün gelir o seni bırakır kalırsın bi başına" diyebilseydim hakkaten herşey pek farklı olurdu..
İlkokuldayken inat için yapmadığın o ödevleri yap.. Hiç çalışmadan diğerlerinden iyi not alman yetmiyor her zaman.. Bi de o kıza istiklal marşı sırasında aşkını itiraf edip tüm okula rezil olma b.k kadar boyunla.. :)
Ortaokulda adamdan saymadığın için tokatlamadığın, sonradan adam diye karşına çıkanları zamanında döv.. Bi daha deneme şansları olmasın..
Lisedeki edebiyat hocasını döv, mümkünse hastanede yatsın bi kaç gün.. Bi de **** denen kızı götür, hiç de pişmanlık duyma, hakketti o..
Ne yap et babanın dükkanı kapatmasına izin verme, gerekirse git başında dur..
Birikimlerini abine değil de bankaya yatır, en azından geri alabil..
Üniversiyeyi mal gibi 2. bitirme, yaz okuluna kal.. Bitirdikten sonra "ulan ne güzel okula gidiyoduk yaa" tribine girme sonra..
İş hayatında insanlara koşulsuz güvenme.. Hadi güvendin, kör bile aynı kuyuya 2 kere düşmez.. Sen 4-5 kere düştün..
Aöf.ye çalış, sınıfta kalma.. Çok kolay çünkü dersler, azcık çalışsan yetecek..
Eskiden olduğun gibi fevri ol, bu kadar sakin, dingin olma.. Yeri geldiğinde koy kafayı, acıma...
İçme şu sigarayı orhan....