Actigim konuda hala bir gelisme yok.
eren,, ***** özgün çok yoğun oluyor,işleri tenhalaşınca hazırlayıp koyar emin ol..kardeşim arabanı bir canlı göremedik be birgün yemeğe gelde görelim şu makineyi,yada en azından şöyle ufaktan bir iki rol video su alalım.
zd9000 cupra
Özgün yoğun bu aralar briaz o uygun olduğunda kimse demeden zzaten bakar gereken neyse yapar konu açmaya pm atmaya gerek yok![]()
körler sağırlar
Hakan abi bir iki eksigini halledip yanina gelmek istiyorumzaten mahallenin cocuklari sagolsun arabayi cizik icinde birakmislar
pasta istiyor adeta. birde boya isciligi ile ilgili goruslerini almam lazim
![]()
Tesekkur ederim. Bekleyecegiz artik napalim
Foruma acilen özel yetkili moderatör alınması lazım![]()
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
İlginize simdiden tesekkurler arkadaslar.
Konu sizi ne kadar doyurur bilmem ama 6 7 aylik emegimin sonucu oldugundan beni baya doyuruyor mutlu ediyor![]()
project cars a özel yetkiliyegerek yok Obkhazırmısın sen benim sölediklerim için ?
şimdi project cars a açıklık getireyim williams i sildim neden? kaportacı değilizki arabanı toparlıyorsun project cars değil bu 2-3 resim vardı kaportayla ilgili bende sildim bukadar basit
ondan sonracığıma resim i az konunun manası yok kimisi açıyor teşekkürler abc motor bimlemne tuner yaa beyler project cars farklı bir bölüm sahine turbo takarsın ciddi güzel süsler profesyonelce yaparsın project cars olur 2 boru 1 turbo takarsın o bölüme giremesssin ..
bu böyledir ben kişi alımını durdurdum bi kısmen yanı haftada 1 onaylar oldum artık project ve DIY lere hemen hemen 2 günde bir bakıyorum en basitinden güneş koymamış resmi ucurdum konusunu Legend R un resimeri yoktu ucurdum şimdi koymus yeniden açıcam bazı kurallar var istemesekte bir takım kurallar var böyle olmak zorunda ..
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)