User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: aracı satıp satmama kararsızlığı...

Thexerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak abi maddi durumu bilmem ama arabanı seviyorsan kimseyi dinleme. bende bizim doğanı aldığımızda çevreden gelen yorumlar hep aynıydı. bune biçim araba paranı boşa harçamıssın git yüksek model al diyenler çok oldu. ama ben ilk geldiği günden tavrımı koydum söyleyene diyorum ''bana göre on numara siz ne düşünürseniz düşünün '' yanıma gelip aşağılayan oldu cevabını aldı gitti. o yüzden dışardan gelen yorumlara aldırmayın. Bin arabana tofaş keyifli arabadır hele turbolu ise.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl az bi süre değil ki turbolu şahinden keyif alıyorsanız binin ama dizel bi punto vs alınırsa değer kaybı fazla olmaz askere giderken yine satarsın

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu iş maddi duruma bakmıyo ki ben 2005 clio rs im vardı ki sonrasında corsa gsi aldım sonrasında sattım şahini aldım ben gırgırına muhabbetine aldım bu aracı ki tanıdıgımda bir dolu insan var maddi durumu daha iyi olupta düşük klansmanda araca bınen... benım suankı kararsızlıgım elımdekı aracı degerlendırıp degerlendırmeme konusu... askerden sonra zaten gene 2005 ustu hızlı bır arac almayı dusunuyorum (clio rs, 207 gt, swıft sport, ıbıza tdı)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Senin yerinde olsam satar aracı gider punto veya türevi ne ise onu alırdım..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kimse kızmasın küsmesin ama ben olsam satardım.. sahinimiz doğan L / SLX imız kartalımız eski kasa doğan ımız oldu envai çeşidine bindik aşağılama durumu yok o yüzden kesinlikle yanlış anlamayın.. ben sizin yerinizde olsam corsayı vermezdim zaten sesi tipi içi herşeyiyle daha çok cezbediyo beni.. bi şahin 10.000tl desek bu paraya ben yine çiçek e30 316 alırım.. atıyorum 3.000desek o paraya vosvos alırım.. hem artık şahin e doğan a çok önyargılı bakıldığından, hem de diğer araçlardan kişisel olarak daha çok keyif alacağımdan..

puntonuzu alın hatırladığım kadarıyla aile de bir de 66 mustang vardı.. arada ona çökün mutlu mesut yaşayın

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kimse kızmasın küsmesin ama ben olsam satardım.. sahinimiz doğan L / SLX imız kartalımız eski kasa doğan ımız oldu envai çeşidine bindik aşağılama durumu yok o yüzden kesinlikle yanlış anlamayın.. ben sizin yerinizde olsam corsayı vermezdim zaten sesi tipi içi herşeyiyle daha çok cezbediyo beni.. bi şahin 10.000tl desek bu paraya ben yine çiçek e30 316 alırım.. atıyorum 3.000desek o paraya vosvos alırım.. hem artık şahin e doğan a çok önyargılı bakıldığından, hem de diğer araçlardan kişisel olarak daha çok keyif alacağımdan..

puntonuzu alın hatırladığım kadarıyla aile de bir de 66 mustang vardı.. arada ona çökün mutlu mesut yaşayın
    bende sıze katılıyorum zaten bu konuyu acmamdakı dusunceler bunlardı....
    artık sahınlere ınsanların bakısı ve davranısı cok farklı, corsa yı en basında hıc almıcaktım aracın problemlerını cozerım uzun sure bınerım dıye aldım ama ıstedıgım gıbı olmadı kı zaten aractan cok sogumustum bu sebep yuzunden.
    evet babamda bırde 66 mustang var arac bodrumda ben ankaraya tasındım bazı sebeplerden dolayı ama arac halen daha bızdekı babam aracı satmayıda dusunmuyo ılersı ıcın hayırlısı dıyelım... hele bır aracı yaptırıyım ondan sonra kesın kararımı verıcem gıbı gozukuyo

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yanlış yaklaşılıyor bence şahine.Elin hurdasına antika diye değer gösteririz amerikan olsun alman olsun kendi malımıza değer göstermeyiz memleketteki bir takım gereksiz insanlar yüzünden..Bence doğan şahin kasa olarak yakışıklı araçlar.Az oynamalar ile çok tatlı görüntüler elde edilebiliyor.2 yıl varmış askerliğe ben olsam satmaz binerdim askere kadar..

Murat Özcan
    Misafir
    bencede biraz daha bin daha sonra satarsın aracını

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yanlış yaklaşılıyor bence şahine.Elin hurdasına antika diye değer gösteririz amerikan olsun alman olsun kendi malımıza değer göstermeyiz memleketteki bir takım gereksiz insanlar yüzünden..Bence doğan şahin kasa olarak yakışıklı araçlar.Az oynamalar ile çok tatlı görüntüler elde edilebiliyor.2 yıl varmış askerliğe ben olsam satmaz binerdim askere kadar..
    bu da bizim aracımız değil ki.. italyanın 35 sene önce bindiği arabayı allayıp pullayıp bize kaktırdılar.. tamamen geri kalmışlığımızla alakalı.. şimdilerde biz uyandık ama hala bu şahin doğanın sıfır km olarak satıldığı ülkeler var.. kim yerse.. he tamam herkesin hayatında bi anısı, ayrı bi yeri var bu arabanın ama sadece o kadar bence

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazıları ön yargıyı gerçekten hak ediyor. ama bazısına hiç ön yargılı yaklaşılmıyor. 400km de poşetleri üzerinde şahin geçen sene sanayiden bir esnafımız 35bin tl ye alıp evindeki hobi garajına koydu. 60 veren çıksa gene satmam diyor ki aynı adamda tarihi eser amerikanlarda var. yani tofaş diyip geçtiğimiz aracada değer verdi amerikan koleksiyonu olan bu adam. ilerde araç sergisi açabilecek seviyeye geldiğimde değerini anlar herkes neden bu kadar para verip aldığıma diyor.

geçende ben yolda bir doğan slx gördüm aynı benzinliğe girdik araca dibim düştü. yeminle alıp binilcek araçtı çiçek gibiydi baktınmı apaçiliği a sı yok adam bakmış. ama sağolsun serseri tayfa bu araçların adını iyi çıkardı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)