Antepli integra istanbul yolcusu. :)
Printable View
Antepli integra istanbul yolcusu. :)
hayirli isler hangi arabayi takip ettiysem satildi hayirli olsun bakalim
ilan uçmuş abi :D
bu arada kayseride bulunan araca siteden bahattin arkadaşımız dün bakmış. araç ta sahibi de 4 4 lük dedi. ilgilenen varsa bilgisi olsun.
antepli integra nasipse artık inegöl yolcusu... çarşamba buralarda olurum ...
hadi hayırlısı vtech swap starting...
Bak buda integra imiş, hemide REKORE koltuklar varmış Honda Integra Type-R 2008 Model 50.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 86328554
Bir bilen, tanıyan var mı, yada kendisi foruma üyemi?
Honda Integra 1.8 1992 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71191937
teşekkür ederim, bende daha yeni satıldı diye biliyorum Nuri de iken gerçekten çok bakımlı idi de ben alamadım bir türlü. 3 senede yapılanları anlatıyor da, açıkçası Nuri, ne otomatik şanzuman da ne de motorda bir sıkıntı yok diyordu.
Nasıl hararet göstertirler Hondaya anlayamam bir türlü, şu anki hali ile soruyorum, İzmire gitmeye değer mi?
nurinin ilk arabayı aldığı gününü ve telefonda konuşmamızı hatırlıyorum :) benim arabanın resmini internette görüp benden önceki sahipi senmisin diye sormuştu :D, zira herşeyiyle rengine kadar birebir aynı arabalarımız , sadece ondaki otomatikti,, aldığının yanılmıyorsam 2. ayda şanzıman sorunu yaşadı ve 1500-2000 lira gibi bir meblağ döküp ve baya bir zamanda kaybedip tekrar topladı düzenledi, daha sonra ön takım yaptı, ardından kapak açtı diye hatırlıyorum çok para döktü seviyorduda,üzerindeki kadran aydınlatmalarını ben getirmiştim ona, ilk siyah farlarınıda ben vermiştim, daha sonra bu sevmediğim angellera döndü :), son zamanlarda görüşmedik ama nurideki halinden bişey kaybetmediyse alınabilir bir araç, zira nuri emlakçıdır ve ikinci arabası olarak keyfle kullanıyordu.