önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,bir kaç markaya takılıp kalmıştık güzel öneriler geldi,bazılarına bakmayı unutmuştuk iyi oldu tavsi eden arkadaşlara teşekkürler,başka önerisi olan arkadaşlar yazabilirler saygılar..
önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,bir kaç markaya takılıp kalmıştık güzel öneriler geldi,bazılarına bakmayı unutmuştuk iyi oldu tavsi eden arkadaşlara teşekkürler,başka önerisi olan arkadaşlar yazabilirler saygılar..
aile dostumuz 2009 model Jetta sını (Tour Paket) 39,500 TL'ye satıyor, araç yanılmıyorsam 1.6 DSG şanzımandı.. Kendisi pilot olduğundan ötürü yoğun çalıştığından aracın km si de fazla yüksek değil, eğer düşünülürse tam detaylarını öğrenebilirim..
ig: erayender
Kesinlikle Dizel bir S40 olmadı Jetta,Passat,159,Focus,Corolla uzarda gider. Ben olsam Jetta ve s40'a öncelik verirdim.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Toyota camry bakabilirsiniz vergisi sorun olmaz ise. Yaklasik 5 sene kullandim. Surus rahatligi, keyfi olarak su an kullandigim 335 ile kiyaslanamaz bile . Yakiti azdir, sorun cikarmaz hic .
Tdi golf ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
babanın yaşını bilmiyorum ama 50 den baz alsak golf tipi araçlar bence biraz genç işi araç alırken kendinemi alıcaksın babanamı alıcaksın bunun ayrımı yapmak lazım bence.. yakın bir aile dostumuzun oğluda gitti babasına araba aldı daha doğrusu babası araba alma işini oğluna bırakdı sen seç al dedi çocuk gitti bmw 1.16 aldı babası 4 ay bindi bu martta sattı arabayı gitti kendine renault latitude aldı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)