level 60 witch doctor'um. Infernoda oynuyorum Arman#464
arkadaşlar oyun nasıl vereceğiniz parayı hakediyor mu ?
Almayı düşünenler için ; bu haftasonu oyun Kipa mağazalarında 71 küsür tl etiketiyle satılıyor.Ne zaman kadar sürer kampanya bilmiyorum.
2 tane kipaya baktim bulamadim
abim aldı ve bitirdi oyunu, oyuunun çılgın bir fanatiği olm asına karşın hiç beğenmedi, tek kelime ile rezalet dedi ve blizzard a attığı bir mailden sonra nasıl oldu bende bilmiyorum, adamlar abime parasını geri iade etti![]()
level 60 barbar hatrısayılır bir karakterim var
Vtecking#2841
inferno act III deyim bugünden itibaren
infernoda yoluna devam etmek isteyen resistli item alsın
boşversin dps i ilk önce armor tabi barbarlar için söylüyorum..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bu oyunu begenmeyenler ve diablo 2 ye hayran olanlar icin bir tavsiyede bulunayım
Titan quest + ımmortal throne ek paketını kurup oynayın
Diablo tarzının mıtolojık versıyonu dıyebılırız..
girilmiyor server çöktü herhalde
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
arkadaşlar oyunu aldım oyuna girerken sadece fare imleci siyah ekran cıkıyor ses var görüntü yok sebebini bilenvarmı?
level 46 demon hunterim nightmare deyim buradaki arkadaşları ekleyecem birazdan
Barbarım.. Level 60'ım
resistance'larım ortalama 550
Armorum 8000 küsür
HP'im 33k civarı
Damage'ım ise 8,5k
Lakin inferno act2'de oynayamıyorum. Dövüyor edepsizler hep beni.. Act1'deki butcherı ise rahat rahat kesebiliyorum. ne yapmam lazım oynayabilmek için=
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)