benim aracımda yağ eksiltme sorunu yok.şans işi biraz.
şu konular sayesinde polo gti alıcam yazaten hazır araçta var istediim renk insanı yoldan çıkarıyorsunuz hatırlatıp hatırlatıp
hayır borcada girmek istemiyorum zorla alcaz bu gidişle haha
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
keşke arama yapılsaymış tüm gti konularında zaten bu durumu çok kişi anlattı. forumda en kötü 500 tane mesaj vardır bu konu ile ilgili tartışma olsun sohbet olsun.
hani gti ım olmadığı halde ben bile gtilar yağ yakıyor konularından sıkıldım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
benim arabam yüklü olmasına rağmen okadar yakmıyor. Bi de şöyle düşün, bende yakında arabamı satıcam (daha iyisini almak için), desemki bir gram yağ yakmıyor benim tamamen doğru söylediğimi nereden bileceksin?? Kullanım kitapçığını kontrol ettin mi bu arada adamın dediği kesin doğru mu??
evet daha öncede söylemiştim bu tamamen şans. kimse aracın kaporasını alıp al 5-10bin kullan yağ yakmazsa alırsın demeyeceğinden bu iş şans işi.
bence yakanların çoğuda çok basanlar. hacim düşük basınç fazla çok sıkıştırınca topspeed filan yaptıkca eksiltiyor gibi geliyor bana. tahmin benimki sadece tabi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sitede 1550 tane konu açıldı bir sürü de mesaj var bununla alakalı o bu değilde e92 bmw de 8 silindir varmış :S herkesin bildiği bi konuyu sürüp sürüp ortaya keyiflenmek niye ?
aracın orjinal kitapçığında ilandaki gibi bir açıklama var evet ama daha fazla eksiltmesi kesinlikle kullanımla alakalı,bunu tahmin etmek icin dahi olmaya da gerenk yok, kaldiki benim gti henuz 1700 km de,taş çatlasın 100-150 gr eksiltmiştir bugun icinde uzun yol+top speed+dur-kalk-devir çevirme hepsi dahil..1.4 ufacık ve turbo beslemeli motordan bassediyoruz çok fazla sıkmaya gelmeyen bir araç kim ne derse desin diyer yürüyen araçlara nazaran daha hassas kullanılıp daha sık yağ kontrolü yapılmalı,keşke tüm araçların tek sorunu bul olsa...
-be yourself everyone else is taken.
Bu konular sayesinde fantezi yaptım arabama aşk ile bağlandım. Hararet 90'a ve Yağ sıcaklığı 85 derecelere geldiği anda Antipatinajı devreden çıkartıp gördüğüm her düzlükte psikolojime bağlı olarak gazlayan biriyim. 1 ila 5 dakika arasında stop etmeden önce beklerim. Haftalık roll'e çıkarım. Kısaca Atıma kırbacımı vururum. 11 Mayıs 2011'den beri 18.200 km yi devirdim. Ulan bir de sen eksilt diye ısrar ettim ama olmuyor. Yağ çubuğundan taşarcasına dolu her ölçtüğümde. Niye böyle anlamıyorum ki... Yağ eksiltenler de yağ uçuyor mu,yağ basıncı düşüp küsüp biryere mi saklanıyor,saklambaç mı oynuyor,yanıyor mu , sönüyor mu bir anlayamadım. Ama her kimin aracı yağdan yana sorun yaşıyorsa geçmiş olsun. En yakın yetkili servise başvurup incelemeye aldırsın...
Vw Cc & Mk 5 Gti
kardesim sen hastamısn nesın benım ilanımı baltaladın şimdide burda sacma sapan konu acıosun sorununmu var senın nedır amacın
valla ben allah ne verdiyse gazlıyorum arabam 11binde yag yaktı hemen fazıla yazdım
rahat ol normal dedi sıkıntı yok arabamda 2011 model ve yazılımlı yag yakma sorunum yok allah a şükür
genelleme yapma o yüzden
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)