20 arabada 1 tanedir o da şans işi... gidip 98 model vti'a 25.000-TL vereceğime 25 daha veririm gti binerim... hem az yakarım hem çok kaçarım... 5500'de beklemem o neymiş....
03 STİ
viteci açık unutmuş bu arkadaş, biri vatandaşın ekranına luzumsuzsa kapat yazsın![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
2. el fiyatlarını değil sıfır fiyatlarını nasıl düşürcez onu duşunun boyle kotulemekle olmaz![]()
indirim olsada gti alsak![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bir aracın piyasasını talep belirler, vti 2012 senesinde hala populerliğini koruyorsa, o zaman araca saygı duymak gerek.
aynısı bizim basımıza geldi 5 bin km de yagsızlıktan yatak sardı garantiden motor yapıldı ortada bi sorun war ayrıca burdakı 3 5 kişi nie muhalefet oluyor. sitede toplanmıs 3 5 kişi her acılan konuya yorum yazıyor işiniz yokmu sizin beyler
POWERTECH
adam yüklenmiş baya bişeyden hep 5500 devirde gidiyor.
Benim aracımda 7 bin KM de bir 1 litre yağ ekliyorum halimden memnunum. Problem ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
klavye çocuğu nasıl oluyor yaiyi güldüm
![]()
![]()
...
Isim gucum polo gtilara giydirenlere cevap yazmak, parayi da burdan kazaniyorum. hazir bekliorum konu aclicinca cevabi cat yapistiriyorum. isimde iyiyim cok hizliyim .poloyu da burdan aldigim parayla aldim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)