Beyler kimse yanlış anlamasın.işin şakasındayım 20 gün önce aldığım yeni aracımın eksiklerini bitirdim sayılır. aracımı gidişini merak ediyorum,denemek istiyorum.Varsa denemek isteyen arkadaşlar.anadolu yakası ***** yerlerde.görüşmek isterim.Denemelerde ben tek kişi olucam.ayrıca aracımda istetme ve arka koltuk olmıycak.
Araç : Vtec
DC headers 4- 1
AEM komple filtre kit
Mugen power eksoz
51lik düz boru.
denıyelım dersen mini countryman s downpipe egsoz kutu ıcı fıltre var yenı motor geldı chıpsız 4 ceker 190-195 bg cıvarlarındadır.rodajın bıtmesını 200 km kaldı hafta ıcı paslasırız
milleti gorkutmuşun, kimse gelememiş.
hele ki istetmeyi de çıkarmışın ki
Kimsenin korkupta gelmediğini sanmıyorum, ***** hava biraz kapalıydı yağmur yağar diye gelen olmadı, biz ordaydık ama denk gelmemişiz önümüzdeki hafta deneriz artık
Sadece paslaşamadık. ben gitdim siz gelmişsiniz. başka sefere nasip değilmiş.
D.CaN Nickli Üyeden Alıntı
Kimsenin korkupta gelmediğini sanmıyorum, ***** hava biraz kapalıydı yağmur yağar diye gelen olmadı, biz ordaydık ama denk gelmemişiz önümüzdeki hafta deneriz artık
195 beygir 4 çeker Mutlu olcaksan deneriz.sorun değil.öylesine bir deneme olur.
SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı
denıyelım dersen mini countryman s downpipe egsoz kutu ıcı fıltre var yenı motor geldı chıpsız 4 ceker 190-195 bg cıvarlarındadır.rodajın bıtmesını 200 km kaldı hafta ıcı paslasırız