User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Emniyet seridi kullananlar hakkında dusunceleriniz ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bi çakal zeki kendini sanan aciz insanlar olarak görüp kul hakkı yediklerini düşünüyorum.Genelde geçmelerine müsade etmiyorum yada çok uyuz olduysam çekiyorum emniyete dörtlülerimi yakıp araba bozuldu numarasıyla kaputu acıp tepkilerini izliyorum.
    Hayatımda kullanmadım,kullanmamda.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden girmezdim girene ağır kızar trafikte emniyet şeridini kapatırdım ama baktım kimsenin umurunda değil herkes emniyetten gelene yol veriyor. Günün her saati emniyet şeridi kullanılan yerlerde dahi bi polis kontrolü olmayınca kendimi enayi yerine koymaya başladım. sindiremiyorum bi türlü sinir hastası olacaktım girdim rahatladım hiç hoşuma gitmiyor ama Tr de böyle ya sinir hastası olacaksın yada gireceksin.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 kere kullandım sonra yanlış bişey yaptıgımın farkına vardım ve bırdaha yapmadım yapmamda.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet şeridini gözetleyen eds dışında artık emniyet şeridine özel kameralar var patır patır birisişeride girdimi otomatik algılayıp flaşı patlatıyorlar geceleri gündüzleri çekdiklerini anlamassınız bile birde emniyet şeridinde giderken bir kazaya karışırsanız %100 suçsuz olsanız bile emniyet şeridinden gittiğiniz için direk suçlu oluyorsunuz..
    Nasıl yani?
    emniyet şeridinde giderken kaza yaparsan çarpıştığın araçta mantıken emniyet şeridindedir... değişen bişey yok ki ?

yanlış biliyorsun.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı bozulduğu için Emniyet şeridinde dururken arkadan bir mahluğun gelip çarpması sonucu (emniyet şeridinde) 1 hafta komada kalan insan tanıyorum..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nasıl bir hastalık samethahaha

emniyet şeridine girmek hastalık artık.çünkü bahcesehire doğru giderken yol açık olmasına ragmen emniyet seridine girenler çok ve süratları da hiç az değil..ne diyelim Allah ıslah etsin..bir sey duymuştum japonya depreminde emniyet seritlerini kullanmamışlar japonlar ve bu yuzden ölmüş olanlar varmış..aradaki farkı zaten anlarsınız söylemeye gerek yok..
    abi çok zevkli oluyo özellikle istanbul caddesini tavsiye ederim
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet şeridi trafık sıkısık olunca mıllet oraya gırsın dıye yapılmamıs kardesım.itfaiye ambulans polis vb aracların acil durumlarda gıdebılmesı ıcın yapılmıştır.Ciddi yazdıysan bu yazıyı birdaha dusun bence.düşünki ailenden biri rahatsızlandı ambulans gerekıyor trafık dolu oldugu ıcınde ambulans gec gelıyor.emnıyet serıdını kımse kullanmasa ambulans ordan gıder ve daha cabuk müdahele yapılır.Şimdi yaptıgın yorumun ne kadar anlamsız ve yanlış oldugunu anladınmı corcor kardesım
    emniyet şeridinin asıl amacı senin dediğin gibi evet demek istediğim bazı yollar 1 şerit var birde emniyet şeridi toplamda 2 şerit ve şeritler olması gereken genişlikte değil daraltılmış ve arabalar sığmıyor ister istemez emniyet şeridine girmek zorunda kalınıyor ki emniyet şeridi bomboşken ambulansın sol şeritteki arabaları dağıtarak ilerlediğini çok gördüm ambulans bile emniyet şeridinin asıl amacını unutmuş ben neyapıyim

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=corcor;5878660]emniyet şeridinin asıl amacı senin dediğin gibi evet demek istediğim bazı yollar 1 şerit var birde emniyet şeridi toplamda 2 şerit ve şeritler olması gereken genişlikte değil daraltılmış ve arabalar sığmıyor ister istemez emniyet şeridine girmek zorunda kalınıyor ki emniyet şeridi bomboşken ambulansın sol şeritteki arabaları dağıtarak ilerlediğini çok gördüm ambulans bile emniyet şeridinin asıl amacını unutmuş ben neyapıyim[/QUOTE
    ambulansın emniyet seridi boşken soldan gıtmesı senin emniyet serıdıne gırmeni yinede gerektırmez güzel kardeşim yanlış bi hareket cunku hıckımsenın yapmaması gerekıyor.girenlerde cahillikten baska bişe yapmıyorlar emin ol ambulanslar emniyet serıdıne gırmeyı unutmuslar evet cunku toplumumuz bilinçsiz.cam filminden tavan folyodan trafik polisleri ceza yazacagına emniyet şeridine gereksiz giren araçlara ceza yazmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendileri hakkında bişey düşünmüyorum. Genellikle aileleri ve dogumunda emeği geçen insanlar için bişeyler düşünüyorum.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun cezayi 88 tl diye hatirliyip cok acelem oldugu icin emniyetten gittim baya , atasehir tem yolunda 3 tane siyah kameraya benzeyen seylerin altindan gectim , meraktan bakiyim dedim cezalar degismis mi diye , bir baktim ki 650 tl olmus simdi cocuk bekler gibi 1 hafta cezanin sisteme girip girmeyecegini beklicem.
    Emniyete girerken iki kere düsünün cezaya guzel yaptirim yapmislar
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanidigimiz bir bayanin basina bir olay geldi bu emniyet seridinde, duyunca soke olmustum.

Kadin yolda giderken bagajdaki cantasindan bir sey alma ihtiyaci duyuyor ve arabasini emniyet seridine cekip 4lulerini yakip, bagaja yoneliyor. Isini halledip, tam geri arabaya tekrardan oturdugunda, gostergeden bagaj kapaginin tam kapanmadigi goruyor. Tekrardan indigi sirada, arkasina bir araba yanasiyor, onun da demekki bir problemi var. Neyse, bayan iki aracin arasina gecip bagaji tekrardan acip kapatirken, soysuzun, emniyet seridine makasa giren birisi bayanin arkasindaki arabaya arkadan saglam sekilde vuruyor. Vurulan ondeki aracta dogal olarak hizla gelip arada bayan varken bayanin aracina monteleniyor. Kadinin bacaklari kiriliyor, aradan neredeyse 6 ay zaman gecmesine ragmen bu bayanin saglik durumu hala tam duzelebilmis degil.

Kimin yuzunden oldu? Soysuz, o.ç, oksijeni karbondioksite cevirmekten baska hic bir isi olmayan birisi yuzunden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle olaylarin onune bi nebze gecmek icin cezayi arttirmalari iyi olmus benim cok acelem vardi ve önemliydi , Yoksa emniyet seridini kullanmam
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yanlis anlamanin onune geceyim, kimseye herhangi bir itham yuklemedim yukaridakini yazarken, oyle bir sey huyum degildir.

Ben sadece farkindaligi arttirma ve onemsiz gibi zouken bir hareketin ne denli feci sonuclara yola acabilecegini gostermek istedim.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamerayı bilmem ,kendileri yakaladıklarında her zaman 650 yazmıyorlar,,88tl yada 128di geçen sene,şerit ihlali gibi birşeyden de yazabiliyorlardı.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet makas atan ve emniyet şeridini bu eylem e katan vatandaşlar var malesef

Bende makas atarım , millet ile oynarim ,kapisirim ama ne zaman emniyet e girip makas atan olursa ayağımı fren e yaslar onun 40 fırın daha ekmek yemesi gerektigini düşünüp yoluma bakarım

Acil bi durum olmadığı sürece ne olursa olsun kullanmamak sart
    Livestrong

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca duran trafikte emniyet şeridinden 100-140la giden flaşörleri araçlara bende aşırı uyuz oluyorum.bir gün biri kafayı çıkaracak sağ şeritten sağlam bir olay yaşanacak zincirleme olarak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SAYGIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca duran trafikte emniyet şeridinden 100-140la giden flaşörleri araçlara bende aşırı uyuz oluyorum.bir gün biri kafayı çıkaracak sağ şeritten sağlam bir olay yaşanacak zincirleme olarak...
    polis yoktu flash falanda patlamadi.Ortada duran kameralar dan yoktu yolda sadece sag tarafta bi diregin üstünde siyah kamera benzeri bisey vardi artik cektimi cekmedimi bilemiyorum
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet şeridi acil durumda vatandaşların kullanımı için de yapılmamıştır.
    Polis, ambulans ve itfaiye için yapılan bir şerittir.
    Keyfine kullanan vatandaşlar da şerefsizin önde gidenidir. Açık ve net.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet şeridi acil durumda vatandaşların kullanımı için de yapılmamıştır.
    Polis, ambulans ve itfaiye için yapılan bir şerittir.
    Keyfine kullanan vatandaşlar da şerefsizin önde gidenidir. Açık ve net.
    eee aracı bozulan yolun ortasınamı çekecek ,,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)