böyle bir indirimi tasarlayıp hayata geçirmek için birilerine dünyanın maaşını veriyoruz...
böyle bir indirimi tasarlayıp hayata geçirmek için birilerine dünyanın maaşını veriyoruz...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Alinik LS1...
çok düşmüş biraz arttırsınlar...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
böyle indirim gorulmedi![]()
opet çankaya da mazotun litresi 3.81den 3.80e düsmüs...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hergün boy boy konuşurlar öyle indirdik,böyle ötv'yi sildik bla bla bla....
Hemen gidip bitane c63 amg almak istiyorum..Aaa pardon yaa 150bin TL olan aracın ötv ile 402bin TL oldugunu unutmuşum![]()
sucuğu yumurtalarına denk insanlar ne güzelde taşşak geçiyolar ya![]()
kımı ıstasyonlarda hala tabelalar eskı,fıyatları degıstırmek ıcın oraya cıkan adamlara acıyorum ben..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
1 kuruş 1 kuruş 10 sene sonra ucuzlar ya az sabır..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kasıtlı olarak sanki hesabı yapılmasn diye birsürü rakam katmışlar araya ,bol gözüksün iyidir))
Han Performance
yanı bugun depoyu fulledıgım paraya yrn hem depoyu fullıcem hemde 1 teklı sakızmı alabılıcem oh my god ya ınanmıyorum
aga işte bu büyütüyo bizim ülkedeki uçurumu.. zaten o paradaki arabayı alabilecek insanların çoğunun şirketlerine bişeyler alıp gider göstermeye ihtiyacı var.. bizim devletimiz "lan şirket arabası mı bu neyin gideri?" de demiyo zaten.. devlete vericeme alır binerim arkadaş gider gösteririm bi de vergiden düşerim.. ötv seni beni etkiliyo yani.. ikinci elde elin gavurunun 20.000e bindiği arabaya 60 70.000e anca binebiliyoruz biz de.. buna da şükür ne diyim de en çok canımı sıkan 30.000lira istediğim e46 ya almanyadan gelen arkadaşımın, manyak mısın 3.000 euro ya sattım ben demesi olmuştu..
sevmiyorum ya hiç burada yaşamayı ama el kol bağlı napalım..
büyük olan indirimin zammıda büyük olur, indirim bize göre değilde onlara göre büyük dedim tabi.
ayıp bize ayıp. elin gavurları. tr de yaşayan yabancılar ayaklandı devlete başvuru yaptılar. türklere uyguladığınız benzin vergilerinden etkilenmek istemiyoruz. aldığımız her benzinin vergisini geri alabilmek için çalışma yapın diye talepte bulundular.
bizim terbiyesizler şimdi onlar için bir çalışma yapar. bizede sus payı olarak. 1 kuruş indirim yapar. bide seçim boyunca ötvde ilk indirimi biz yaptık diye konuşurlar. bindirimleri örtpas ederler. salak yandaşlarda körü körüne savunur inanır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kardeşim yapcak bir şey yok irakta Gmc Yukon ile takılıoz burda nissan layalnız şu konu var evet göz boyamak icin herşey yaparlar Allah büyük soyle birşey var zulmü büyük olanın.... Saddam var kaddafi var şu var bu var Akıllanmıyor adamlar bu dünyada görmeseler bile öteki dünyada felaketler onları bekliyor olacak
merak etmemize gerek kalmadı artık bunlarda onların modern versiyonu olucak yakın zamanda. ne özgürlüğümüz kaldı ne bişey. bazı kelimeleri kim kullanırsa kullansın telefonda anında telefonda bi gariplik bi ses oluşuyor.
neyse sebebini ne ben yazıyım nede onlar beni kaldırsın![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)