bu 14 şubatı daaaaa, bugünü icat edeni deeee... hatun gitmiş hediye almış bana benim 14 şubattan haberim yok şimdi uğraş dur... para tuzağı ve stress yumağından başka birgün değil bu özel ve gıcık gün...
Printable View
bu 14 şubatı daaaaa, bugünü icat edeni deeee... hatun gitmiş hediye almış bana benim 14 şubattan haberim yok şimdi uğraş dur... para tuzağı ve stress yumağından başka birgün değil bu özel ve gıcık gün...
:hahaha: ugur yuh
efe feysbık
Efe ERSOY " 'ilk' sevgililer günümüz kutlu olsun *AŞK ." 27m ago
ugur harbi yuh hatta ohA:D
anillan keske acsaymisin bi love story:D
ne yuh ? gerçekler bu napayım :D
o değilde bizim saplığımıza cs server ı bile dayanamadı çöktü a.k bence kesin server bile kız arkadaşı ile buluşmaya gitti bizim gibi sap deilki hala gelmedi ibne ahahahahah
walla benımkı suan ıtalyada :D msnden yazdım sevglıler gunumuz kutlu olsun dıye bıde msn gulu koydum :D bıttı :D:D:D:D
tabi lan ben artık hiç düşünmüyorum bile kız olsaydı felandı bilmem ne ahaha sapız işte :)
ıkın bırak o kendi düşer musti :D
aynen ole artik ben kimseyi kovalamiorum , bi yerde gordugum bi kiz olurda yanima gelirsede lets get laid diorum direk hauhua ask mask faso fiso ... bos isler .
saplık kötü ya :D ben sewgilimle güzel bi yemeğe giderim hediyesini veririm orda. sonra sinema falan takılırız güzel bi gün geciririz . Yeni 200SX imi kutlarız :)
çiçek işine girmek lazımmış ya:D
ewet bugun 14 subat sevgılıler gunu.
GURSEL dukkan onune geldı 1 saat falan gectı dedım bayıldı heralde. cıktım resmını cektım abı adam romantık kız arkadası ıle aksamın polanlarını yapıomus uahuahua...
http://img99.imageshack.us/img99/5113/resim025mk8.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9702/resim024xm0.jpg
Varmı böyle güzeli...
Uyandım arayan yok soran yok, ne zaman nereye gidiyoruz diyen yok...
Pasa pasa takılırım, aksam da inerim bogaza, yeniköye dogru dolasır gelirim.
Bekarlık sultanlık :)
walla 14 subat telası basladı kuafordu ust bas secımı fln auhehuae kıskananlar catlasın :P
grs91
Bu senede bekar modeli geçti önümüzdeki senelerede devir etti:D
haftasonu dolu dolu kutlamak var haftaiçi güzel olmuyor :)
yaa akşama kurlar vadisi var :D
http://www.google.com.tr/logos/valentine08.gif
google bile sıyırmış haah
google bile değişken olmuş :D :D
Ahahahha hic isim olmaz :D
sizinde olur arkadaslar üzülmeyin :D
ahahaha vallahi ben kargo bekliyorum 14şubattan tek beklentim bu şu anda :D
ahah benimki geldi içinde tam 8 tane hediye ahah
ya ne 14 subatmıs ben hala kararsısmkı :S
7. senemize 6 sabutta girdik arkadaslar yuh diyorlar biz inatla ewlenmioruz :D ama sanırım yolun sonu görünüyor düğünümüze bekleriz :D
anadolu yakasında nakkaştepe taş devrini tavsiye ederim güzel mekan ordayım zati akşam içimde bi şemsiye açıldı hissediyorum.:D:D:D
walla benim başım 6 sene oldu bağlı da daha yüzük nişan bişiy yok hala sevgili hanım eş koca bilmemne devam ediyor zaten işten güçtende ona zaman yok galiba benim evlenmem lazım yaw:D:D:D şimdi farkına vardım.
walla ben hediyemi aldım çok istediği bi mont vardı kaç zamandır. on u aldım bide yanına 1-2 bişiy daha fena patladı açıkcası
siz sap map iyisiniz walla 0 masraf yola devam :D:D:D
biz nereye eğileceğimizi şaşırıyoruz:D
14 Ocak'ta 4. yılımızı bitirdik biz, ama ben daha pek yanaşmıyorum son noktaya... Ata Demirer abimizin bu durumla ilişkili bir sözü var uygulayalım arkadaşlar: "Süleymaaaaaaannn.... YIKILMİCESSSSSSS.... YIKILMİCESSSSSSSSSSSSS.... Abi naaptın ya ? askfjaksf" :D
Ücünüze de masallah diyeyim o zaman, Allah bir yastıkta kocatsın :D
VTEC yavrum gitti chip parası desene ahaha :D
oo 4 yıl, 7 yıl falan.. Allah tamamına erdirsin.. :)
Ben 14 şubatta Nezleyim..:):o:p:D
abi 7 den sonra yıkılmaya baslıosun ugur :D Bak satıyoruz crxi 200sx le adam akıllı gezicem artık :D Ewi modifiye ederim artık neon falan :D ahsaushuasha
allah mutlu etsn