User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Astra J ve Focus MK2 facelift LPG kiti uyumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence donanıma bir göz atın arıza ışığı yakıyor araç yakıt la alakalı. Ankara da da bunu çözen var. Arayın bilgi alın.ayrıca düzgün ayar yapılırsa hiç birşey olmaz.piyasada birsürü mazda var sorunsuz.bi sürüde subap yakan.olay ayarda bitiyor.
    arıza ışığını neden yakıyor bilmiyorum ama ¨lean exhaust¨olarak veriyorsa zayıf egzoz hatasıdır o ki önemli değildir. çözümü basit. ama onun dışında da arıza nedeni ne ise op-com dan bakılır ve sorun ne ise çözülür. mümkünse birisi buraya arıza açıklamasını yazsın.

ayar konusunda dediğim gibi lpg için olması gereken afr değeri ki yanlış hatırlamıyorsam 15.5 civarı idi. quattro garage a gidilir bekir bulunur ki gayet iyidir işinde. zaten gurcell ile birlikte çalışıyorlar. gurcell de sizlere ellerinden gelen yardımı yapar. dediğim gibi wideband takılır ve lpg nin ecusu maplenir. sonra oldu da bitti maşallah.

Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6T içinde geçerli mi abi?
    tabii ki oğuzcum... yakın günlerde gelecek yüksek sıcaklığa dayanıklı supaplar. dediğim gibi sıraya girenler var ve ilk partide gelecek supap takımı sayısı bütün ankara'ya yetemeyebilir
    supap dışında bir sorun yok diye biliyorum ben. varsa yazın. onun da çaresi bulunur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilimsal bir degisiklik degil fiziksel bir mudahale yapiliyor. fakir ya da zengin karisim hatasi vermiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)