bunlan geçmiş olsun diyelim Allah belasını versin onlarında neresine monte edecekse teyibi:mad:.sıkma kardeşim canını
Printable View
kardesım benım cok buyuk gecmıs olsunn azıktır gunahtır mılletın malından ne ıstıyosunuz yaa
ne günlere geldik allah sonumuzu hayır etsin :(
büyük geçmiş olsun :(
Semt AydınlıkEvler..
Çok geçmiş olsun bu aralar bu tarz haberler çok arttı allahtan sadece teyp gitmiş.
cok gecmis olsun...
geçmiş olsun kardeşim, bnde dıkmen tarafındayım bızım buralar sakin biraz daha ama dükkanlara çok dadanıyorlar bu tarafta da..bununla geçmiş olsun
çok geçmiş olsun ramazan :(
Geçmiş olsun. Söylenecek çok şey varda neyse. Allah bildiği gibi etsin bunları.
memur napsın, adamı sokakta kovalıyorsun yakalıyorsun, karakola götürüyorsun senden önce çıkıyor adam...
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun hocam
Çok büyük geçmiş olsun.Bu olaylar yüzünden şehir dışına yerleştirebilecek seviyeye getirdiler neredeyse.
Çok Geçmiş olsun.Böyle birini yakalayıp iyice dövüp mamak çöplüğüne bırakıcan.Kimse duymaz
geçmiş olsun kötü bir durum :(
geçmiş olsun behzat ç abi bu işe bi el koymalı :))
kardeşim çok geçmiş olsun. allah bin belalarını versin inş. neyseki saatleri sökmemiş yoksa çoook üzülürdük.
aynen fotoyu görünce saatlerden tırstım ben.bunla geçmiş olsun ramazan..
çok geçmiş olsun. yazıyı ilk gördüğümde kesin bi araç daha çalındı dedim içimden ama çok şükür değilmiş.ankaradan bu araç çalınma olaylarını çok duyar olduk artık.