Gecmis olsun gecen yil dikmendede bir arkadasimin subaruya girmislerdi... Allah gözlerini kör etsin daha başka birşey demiyorum
Printable View
Gecmis olsun gecen yil dikmendede bir arkadasimin subaruya girmislerdi... Allah gözlerini kör etsin daha başka birşey demiyorum
Geçmiş olsun, can sıkıcı bi durum....
geçmiş olsun alarm varmıydı araçta alarmda işlemiyo gerçi bazı hırsızlara
alarm wardı ya duymadık yada calmadı bilmiyorum ?
Gecmis olsun Allah buyugunden esirgesin
cok gecmis olsun, alarmi koranaya baglatmak sat oldu artik yoksa diger alarmlarla karisiyor hep
geçmiş olsun ,
daha dikkatli olalım artık :(
geçmiş olsun kardeşim :/ daha biraz önce geçtim sizin ordan önlü arkalı duruyodu maşallah dedim :/
yaralı ceylan gibi camı değiştirdim =) neyse abi yaaa hayırlısı yine şükrediyorum.. ÖTeki dünyada alacağımız olsun ...
gecmiş olsun. ankarada okudugum dönemler içerisinde 3 defada benim ayrı ayrı araclarımı patlattılar...ve yaklaşık toplamda 5000-6000 tl civarında müzik sistemlerimin tamamını çaldılar:S nedendir bilinmez ankarada bu tarz olaylar haddinden fazla yaşanıyor.tekrardan gecmiş olsun.
büyük geçmiş olsun daha önce benimde basıma gelmişti ne kadar sövsen boş dediğin gibi öteki dünyada hesaplasıcam
geçmiş olsun kardeşim...
geçmiş olsun bu vicdansızlar yüzünden insan aracını sokağa park etmeye çekiniyor...
Ramo geçmiş olsun
buyuk zarar vermemsı sevındırıcı
Geçmiş olsun, Allah o ş.sizlerin belasını versin.
Geçmiş olsun..
2 gun oncekı gecede ankara kecıorende bı arkadasımın 1 haftalık sıfır ford st jant ve lastıklerını caldılar gece arabayı taşa bındırmısler. cocuk alalı 2 hafta bıle olmadı.bu aralar bu tur olaylar cok arttı,gecmıs olsun kanka
geçmiş olsun.