1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 31.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 80130651
fıyatta bırseyler yapabılırım bu aracta, kesınlıkle kazasız cok bakımlıdır
ml in temizi bulunursa alınır binilicek araba ama önceki sahibini bakımlarını aracın başından ne geçmiş onları iyi bilmek gerek çünkü elinizde bir sıkıntı verirse ml de kapılar biner tl biner tl açılıyor öyle üçyüz beşyüz tl lik arızası pek çıkmıyor.. gerçi rangelerde öyle..
sorentoların piyasası o kadar çıkmışmı bizdede var sorento çok memnunuz yakıyor biraz ama o memnuniyet yakışını telafi ettiriyor.. bir yakındada tucson var 2.0 crdi oda çok güzel araç az yakıyor konforlu o ava falan gidiyor tucsonla..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hiç gerek yok bu arabalara , Ford Ranger 4x4 alayına gider arazidedizel bide uygun Zor yolları izlerseniz Pickuplar nerele gidiyo
tek kapıları da var o kasanın ama benim anlatmak istediğim 5 kapı olanları şu yani tam olarak
http://www.netcarshow.com/suzuki/2009-grand_vitara/
ben tercihleri yazarken motor hacmini ikinci eli servisi yakıt ekonomisini ön planda tuttdum
ama hacimde yakıtta parçada sıkıntı yoksa ford expedition 4.6 v8 300beygir yada landcruiser arazi canavarı yada güzel bir 5.4 navigator.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Range rover temizi bulunduktan sonra hiç problem çıkarmıyor.
300.000km de lpg takılmamış olarak almıştık 2 sene hiç bir problem çıkarmadı.
outlander turbo düşünürsen
2005 Mitsubishi Outlander 2.0 MT Turbo 38.250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 75780683
Açıkcası Suzukiler Ocağınıza incir ağacı dikebilir "benim dikmişti" bir 4x4 pikap daha fazla iş görür.
subaru forester, mitsubishi outlander fln dusunulebilir . Kisitli butce ile alinacak cherokee, range etc akil mantik isi degil .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)