Bi abinin kollara bir de avendatorun fotolara bakıyorum ben![]()
Bu vıdeo sanırım O gunden cekılmıs?
Porsche GT3 RS 9ff vs BMW M6 ASR vs Audi RS6 Evotech - YouTube
http://www.dragtimes.ru/forum/showthread.php?t=1857 bende henüz detaylı bakamadım ama simdi bunu buldum bakabilirsiniz.
O zaman sonuc lıstelerı nerede,merak ettım yahu?
Ozellıkle Gtr ve Turboların surelerını...
Edit: Tesekkur ler Link ıcın. Ultra yuklu sınıfta cok fazla cekısme olmus. Fakat gecen Ekimdekı organızasyonda daha fazla arac vardı?
Evotech SUV ve GT sınıfında guzel sureler cıkarmıs ama nedense Super sportda sadece MK1 997TT ıle gırılmıs?Oncekı Organızasyonda sınıfının en ıyı derecelerını yapmıstı Evotech kullanıcıları. Bu sefer bu sınıfda evden cıkmadılar heralde
GTR ı sevıyorum kardesım,Japon Balınam benım....
bu Dragtimes ne oluyor tam olarak videolarını biliyorumda bir dergi mi yoksa bir garaj gbi bişey mi![]()
Acıkcası benimde dikkatimi cekti eskiye gore daha az sayıda arac vardı.bastada yazdıgım gibi evotech lerin en kötüsü bence E AMG ydi. bu arada bir kac birsey daha ekliyorum, herkes official sitede bile yayınlanmadan gormus oldu boylecebu arada videoları convert etmek lazım onericeginiz birseyler varsa aksama cevirmeyi düsünüyorum..
![]()
Safety car çok hoşuma gitti benimde, lambo yu söylemeye gerek yok sanırımpaylaşım için teşekkürler
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Lambo NERA UGR 6sp and I can tell you that UGR Lambo 6sp is NUTS, this car beat all the records, even pro drag car Evo 8 ARS 1100hp with 23,911 sec record was beated.
ARS Evo'nun rekoru yalan edilmiş 1 mil'de
Teşekkürler paylaşım için
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
GTR lar artık kendını ıyıce kanıtlamaya basladı...
Bende 0,2 sec ınersem tadından yenmez... Ne sanslısın orada oldugun ıcın.
Neden katılım bukadar az acaba?
Evotech kendı sitesinde ve Facebook sayfasında bazı ayrıntılar ve vıdeolar paylasmıs.
Ben yuklıyemedım resım ve vıdeoları.Link verırsem ıs kolay heralde?
Evotech Motorsport | Facebook
Evotech Motorsport | Home
Katılım için ne gibi şartları var abi orda ?
Çağlar abi ile seni izlemek keyifli olurdu.
Ayrıca 0-1000'i tamamlama da tahmini bir süren var mı,28 sec. yada 30 sec. gibi gibi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Evotech in yaptigi E63 amg,28,4 sec kostu,cok kotu kalkis performansina karsilik...
Gtr,Ams 9+ ile,27 falan yapmali diye dusunuyorum.
Caglarin arabasi benden cok cok pro ve hizli,orada olmali...
Bir yerde okuduğuma göre bu sefer katılımı organizatörler sınırlamış belli bir hp sınıfından üst olanlar katılsın sadece kalabalık olmasın diye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)