Çiğli güneşli. ulan havaya bak
Buca'da da çok cılgın bi hava hakim delice yağıyor oturdugum yer yokus oldugundan sel tehlikesi yok![]()
Volkswagen TDİ Power
bornova actı![]()
www.honda-tech.com
Geçen haftasonu sivas'a yağdı ben zaten hayatım boyunca ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle annemlerde ilk defa yaşamış bu olayı,korktum gece uyuyamadım sesten gürültüdenYa yukarıdan bir mesaj var ya da yaz geldi demektir
![]()
imzasız..
ben böyle yagmur gormedim.
alsancaktan basmaneye gitcektim. yollar fenadır diye trenle gideyim dedim.
izbana bindim halkapınarda aktarma yapcam ust katta mahsur kaldım ust katı sel bastı ayakkabının yarısına kadar su..
15 dk cılgın gıbı yagdı. bekledık bıraz dındı metro kısmına gectım tren geldı bındım gıttım basmaneye.. dolu yagıyor metroda 60 70 kısı yukarı cıkmayı beklıyo ama kımsenın maçası sıkmıyobı 15 20 dk bekledık bıraz dındı yagmur cıktım gar ın ıcınde bılege kadar su. basmanedekı gar a gırıs cıkıs ıptal ıcerdekınler cıkamıyo dısardakınler gıremıyo yoldan gecen arabalar otobusler suyu dırekt garın ıcıne atıyolar..
10 dk fılan da orda takıldık.. basmanede ısımı hallettım donuste sular cekılmıstı bındık tekrar metroya konak ta sankı yagmur yagmamıs...
ama 1 de alsancaktan cıktım basmane ve konaga gıttım alsancaga dondum saat 4
ıslanmakta cabası.. ızmırın altyapısı rezalet..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
1 saat 20 dk çankayada mahsur kaldım resmen sonra bi ara yüriyim bari dedim dolu bastırdı ..
bi an beyin sarsıntısı geçiriyorum sandım o derece fena indi..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Dün temizledik arabayı, bugün yağmur geldi neyse dedim arkasından dolu gelince arabayı yakındaki kapalı yıkama dükkanına alıcam diye sırılsıklam oldum.. :/
Hava on numara ya, amazonlar gibi
Güneş vaarken sağnaklar yıldırımlar
Bugün caher dudayev de giderken resmen canlı canlı soyağa yada hemen arkasındaki bir siteye ki bilemıyorum hangısı ama soyak olabılır paratoner olması lazım yıldırım düştüResmen canlı canlı gordum 400 500 metre mesafeden...
Güneş açmıştı şu anda gene yağmur yağıyor istasyonaltına. Demın cok kudurmuştu şimdi azaldı ama devam...
haziran geliyor deniz havası olması lazımken evin önü deniz oldu bot giydim bu tarihte şaka gibi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)