parfum ısteyene getrıtebılırım![]()
parfum ısteyene getrıtebılırım![]()
www.honda-tech.com
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama hazır bulgaristan konusu açılmışken sorayım ben , bulgaristanda okumak istiyorum ve çifte vatandaşım orda tam olarak şartlar neler birçok söylenti var piyasada soğuktan dışarı çıkamayanlar falan ben gidip geliyorum ama yılda bir kaç kez sadece.Orada okuyan tanıdığımda yok bu konuda bilen deneyim eden tecrübeli arkadaşlar varmı ?
beyler yeri gelmişken söyliyim bende alkol ve parfüm mevcut bendeyardımcı olurum
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
burda talep goren şeylerin ordaki fiyatlarını araştırıp karar vermek lazım
gerçekten kar bırakıcak birşeyler bulması zor bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
eğer 15 20 kavanoz dükkan lütenisa sı getirirse ben alabilirim. (horo) bir kaç kol da şpek. salam. (ciddiyim)
www.honda-tech.com
arkadasın dedıgı dogru ole kafama gore alıp getıreyım olmuyo sınırda memur amcalar cogunu bıraktırıyor kı araba parçasını alırlar donuste alırsın derler tabi gecırmeyı bılen gecırır ama sıkıntı
abi ev lütenisası ıstersen 2-3 ufak kavanoz yollarım ama dukkan ıstersen hallederız salam v.s. net yazarsan ne istedigini sorarım yuzde doksandokuz ayarlarız halı hazırda mevcut![]()
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)